Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ:"ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ"




Η εκλογή Προεδρείου του Δ.Σ. δεν είναι μείζον θέμα για το δήμο Ορεστιάδας. Δεν μας απασχολεί ποιος θα συντονίζει τη συζήτηση στις συνεδριάσεις. Μας ενδιαφέρει όμως η νομιμότητα και η ορθή λειτουργία του δήμου. Γι' αυτήν αγωνιζόμαστε. Γι' αυτήν "ματώνουμε". Οι τακτικές του "αποφασίζω και διατάσσω" είναι μακριά από μας.
Η απόφαση του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, μετά από εισήγηση υπηρεσιακών παραγόντων που διενεργούν έλεγχο νομιμότητας, επί της προσφυγής που καταθέσαμε για μη νόμιμες διαδικασίες λειτουργίας του ΔΣ στην εκλογή προεδρείου, προκαλεί έκπληξη.
Θεωρούμε ότι είναι αμφισβητήσιμη και γι' αυτό το λόγο καταθέσαμε την Παρασκευή 1-2-2013 προσφυγή στο ανώτερο και ουσιαστικό όργανο ελέγχου, την επιτροπή του Άρθρου 152 του Ν.3463/2006 (αποτελείται από δικαστικό, εκπρόσωπο του Δ.Σ. και εκπρόσωπο της ΠΕΔ).
Το έργο της αντιπολίτευσης, που μας όρισαν οι πολίτες για αυτή τη δημοτική περίοδο, συνεχίζεται.
Εξακολουθούμε ν' αγωνιζόμαστε για τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα του δήμου Ορεστιάδας επιζητώντας τη λύση τους. Ελέγχουμε τη διοίκηση, αναδεικνύουμε τις αδυναμίες της και προτείνουμε συγκεκριμένα πράγματα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Είμαστε η θετική δύναμη του δήμου και θέλουμε να το αποδεικνύουμε συνεχώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου