Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Ορεστιάδας και μέχρι πρότινος υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Σάκης Γκακίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της "Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης" του Χρήστου Μέτιου



Είναι θέμα ημερών, λένε οι πληροφρίες μας, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην αντιδημάρχου Ορεστιάδας και μέχρι πρότινος υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Σάκη Γκακίδη με το ψηφοδέλτιο της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» του υποψήφιου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Καλή η υποψηφιότητα του Σάκη Γκακίδη, που ακουμπάει δυνατά στο αρβανίτικο στοιχείο του Δήμου Ορεστιάδας και με δικτύωση στους συνοικισμούς και στο κέντρο της Νέας Ορεστιάδας. Το βασικότερο, όμως, χαρακτηριστικό αφορά στην κομματική ιδιότητα του και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο ότι ο κομματικός μηχανισμός έχει πάρει όχι απλώς γραμμή αλλά εντολή για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου.
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του faros-24.gr, που έχουμε φωτίσει επαρκώς τις παρασκηνιακές διεργασίες που αφορούν το γαλάζιο στρατόπεδο. Το υπογραμμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι, αν οι ενδιαφερόμενοι θα κρίνονταν από τη δυνατότητα τους να συγκροτήσουν ένα επαρκώς στελεχωμένο ψηφοδέλτιο, μακράν πρώτος θα ήταν ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Τώρα, με την καταλυτική παρέμβαση του κομματικού μηχανισμού, που μετά την παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη την περασμένη Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, έχει ανεβάσει στροφές και πιέσεις κι αυτό αρχίζει να φτάνει μέχρι και τα μέλη των τοπικών επιτροπών, φαίνεται να επιχειρείται μια μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης και υποστήριξης της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου. Το αν θα είναι αρκετή για να αλλάξει άρδην το κλίμα είναι πολύ νωρίς για να το πούμε!
Γ.Θρακιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου