Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Εντυπωσιασμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου από την καλαισθησία της συσκευασίας του πακέτου με τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου "ΓΑΙΑ", που της πρόσφερε ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νέας Ορεστιάδας Γιώργος Στεργάτος!

 Εντυπωσιασμένη η πρόεδρος της Επιτροπής ΕΛΛΑΣ 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου από την καλαισθησία της συσκευασίας του πακέτου με τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου "ΓΑΙΑ", που της πρόσφερε ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νέας Ορεστιάδας Γιώργος Στεργάτος στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παράδοση τεχνολογικού εξοπλισμού ρομποτικής που θα φέρει πιο κοντά τα παιδιά με τις νέες τεχνολογίες και την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης!

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Στεργάτο για την όμορφη και εξαιρετική πρωτοβουλία ανάδειξης και προβολής των τοπικών προϊόντων!

Επίσης πολλά μπράβο και στην Κούλα Μπουρμά για την αισθητική και το αμπαλάζ, που κέρδιδε από την πρώτη στιγμή την Γάννα Αγγελοπούλου!

Σταύρος Παπαθανάκης










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου