Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Βάναυσο πλήγμα για τη δημοκρατία μας οι προπηλακισμοί σε βάρος του προέδρου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας(ΑΚΚΕΛ) Βάκη Τσιομπανίδη. Όλα τα κόμματα οφείλουν να καταδικάσουν την εικόνα της πρωτοφανούς πολιτικής βαρβαρότητας!

Δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε ή συμφωνούμε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας(ΑΚΚΕΛ) Βάκη Τσιομπανίδη. Οι προπηλακισμοί σε βάρος του αποτελούν βάναυσο πλήγμα για τη δημοκρατία μας. Γρονθοκοπείται ένας αρχηγός κόμματος και δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από τα υπόλοιπα κόμματα; Είναι δυνατόν; Εικόνες ντροπής και πολιτικής βαρβαρότητας που πρέπει να καταδικαστούν από όλους. Τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο θα πρέπει να υπάρξει καθολική αντίδραση! Ιδιαίτερα για τους τοπικούς παράγοντες! Ένας δημότης του Δήμου Ορεστιάδας και στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει με ψήφισμα τους να εκδηλώσουν τη στοιχειώδη αλληλεγγύη τους όλες οι δημοτικές παρατάξεις!

Για την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΚΚΕΛ ΒΑΚΗ ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗ

Επιμένω να ρωτάω ο υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ πρανόμησε σκάβοντας μια ημέρα πριν να πάρει την άδεια από την πολεοδομία του δήμου Ορεστιάδας; Ο αστυνομικός διευθυντής λειτούργησε ως μπράβος με εντολή να μας "σκότωσει" με εντολή του ιδιώτη υπεργολάβου της κυβέρνησης. Με χτύπησε μπροστά του και "σφύριζε" αδιάφορα .Καταγγέλω την σχέση αστυνομικού διευθυντή Ορεστιάδας με τον υπεργολάβο της ΤΈΡΝΑ που με χτύπησε. Πως απλά και μόνο επειδή διέταξε το έργο ο Μηταράκης, ο αστυνομικός διευθυντής δεν ελένξε καν τη νομιμότητα του έργου και πήγε στο σημείο να παραστήσει τον


μπράβο

της ΤΕΡΝΑ. Η ερώτηση είναι αν λειτουργούν προς όφελος των πολιτών ή των εταιρειών που βγάζουν δισεκατομμύρια ; Ζήτω να παραιτηθεί τώρα ο αστυνομικός διευθυντής της ΤΈΡΝΑ. Αύριο θα ζητήσω την παραίτηση του και από τον Θεοδωρικάκο ..... Προλαβαίνεις κύριε διευθυντά να παραιτηθείς αξιοπρεπώς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου