Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Διεξήγαμε έναν προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια, χωρίς εξαρτήσεις από επιχειρηματίες, κόμματα και βουλευτές, με αφοσίωση στον Δήμο μας, με προσήλωση στο έργο μας, με σεβασμό και εντιμότητα απέναντι στις άλλες παρατάξεις

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Συμμετείχαμε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με μια ποιοτική παράταξη, ανθρώπους με διαφορετικές διαδρομές, από διαφορετικά κόμματα, διαφορετικά επαγγέλματα, διαφορετικά επίπεδα μόρφωσης, που τους συνδέει ένα κοινό χαρακτηριστικό: η αγάπη για τον ευλογημένο τόπο μας.
Επεξεργαστήκαμε και παρουσιάσαμε το πιο ρεαλιστικό, το πιο αποτελεσματικό και κοστολογημένο πρόγραμμα.
Διεξήγαμε έναν προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια, χωρίς εξαρτήσεις από επιχειρηματίες, κόμματα και βουλευτές, με αφοσίωση στον Δήμο μας, με προσήλωση στο έργο μας, με σεβασμό και εντιμότητα απέναντι στις άλλες παρατάξεις.
Δώσαμε προοπτική στον Δήμο Ορεστιάδας και στον Βόρειο Έβρο.
Οι πολίτες μίλησαν.




Αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
Να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας.
Να ευχαριστήσω τους εθελοντές που ήταν μαζί μας σ’ αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο.
Παραμένουμε πιστοί στο καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών από τη θέση της αντιπολίτευσης, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο μετερίζι κι αν βρεθούμε.
Ως παράταξη είμαστε διαχρονικά και ανυποχώρητα απέναντι στο σύστημα Μαυρίδη, καθώς πλέον και απέναντι στο καινούριο σύστημα του υποψήφιου δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, που ενώ ευαγγελίζεται το νέο χρησιμοποιεί μεθόδους του παρελθόντος.
Εννοείται ότι οι πολίτες είναι αυτεξούσιοι και αποφασίζουν μόνοι τους αν θα ψηφίσουν και ποιον στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Μαρία Γκουγκουσκίδου
Δήμος Ορεστιάδας Τόπος να Ζω

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου