Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

"Πως να εμπιστευτούμε ένα υπουργείο που δυστυχώς επί χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης;"-Σκληρά ερωτήματα από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστα Αλεξανδρή!

Σήμερα το μεσημέρι έχουμε συνάντηση με τον υφυπουργό και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης για τα μέτρα αντιμετώπισης της ευλογιάς των προβάτων , ακόμη ένα ταξίδι παράνοιας ξεκινά .
Γυρίζω τον χρόνο και θυμάμαι τα γεγονότα αναρωτιέμαι και αγανακτώ γιατί θυμάμαι πως μας ξεφτίλισαν με την στάση και συμπεριφορά τους .
Θυμάμαι ότι είχαμε πάει σε τέσσερις υφυπουργούς δυο κυβερνήσεων και μιας διακομματικής για το ίδιο θέμα !
θυμάμαι την κοροϊδία με τα εμβόλια για την ωζόδη δερματίτιδα , θυμάμαι το περιβόητο δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα εμβόλια γιατί είμαστε υπό κάπιταλ κοντρόλ , και τον τότε υποδιοικητή της Πειραιώς να μου λέει κύριε Αλεξανδρή σας κοροϊδεύουν ,τα υπουργεία δεν έχουν κάπιταλ κοντρόλ, θυμάμαι την κυρία που κάθε ώρα συνομιλούσαμε στην Αφρική για τα εμβόλια ,θυμάμαι τον τρόπο που μαζέψαμε τα χρήματα ,θυμάμαι που αναγκαστήκαμε να πάμε στην Βουλγαρία να ανοίξουμε λογαριασμό για να καταθέσουμε τα χρήματα για τα εμβόλια ,θυμάμαι πως ακόμη και σήμερα τα εμβόλια αυτά είναι απλήρωτα .
θυμάμαι ότι αναγκαστήκαμε να κατέβουμε στην Αθήνα για να κάνουμε τον εκτελωνισμό των εμβολίων και αυτά τα πληρώσαμε μόνοι μας από την τσέπη μας .
θυμάμαι και εξοργίζομαι γιατί αν δεν ήταν κάποιοι Μαλάκες να τρέξουν και να επιμένουν θα είχε χαθεί όλο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας γιατί η οζώδες δερματίτιδα ήταν μια καινούργια ζωονόσος όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και για την ΕΕ εξαιτίας της οποία θανατώθηκαν χιλιάδες Ζώα της περιοχής .
Και τώρα για ακόμη μια φορά καλούμαστε να θανατώσουμε να ακολουθήσουμε γενικευμένα μέτρα καραντίνας και να εμπιστευτούμε ένα υπουργείο που δυστυχώς επί χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου