Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΟΙ 50 ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50! ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ"! "ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ".ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ

Δελτίο Τύπου

Ποτέ στην Παράταξή μας δεν είχαμε υπολογίσει αυτό το μέγεθος του μένους και της αναστάτωσης που θα ήταν δυνατόν να προκαλέσει η ίδρυση της στους «αντιπάλους» μας.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στελέχη της παράταξής μας θα απειληθούν ακόμα και για την επαγγελματική τους ύπαρξη (!) εάν δεν αποχωρήσουν από τον Συνδυασμό μας.

Αυτό όμως δεν είναι η κοινωνία της Ορεστιάδας και των οικισμών της! Στους εκβιασμούς και στις ανόητες απειλές δεν είχε ποτέ ανοχή αυτός ο τόπος. Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να δημιουργήσουν σχέδια και προοπτικές;

Παράλληλα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό που εξαιτίας της ανακοίνωσης των πρώτων 50 Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μας, καταλάβαμε έγκαιρα ποιοι είναι αυτοί που δεν έχουν καμία αναστολή στο … «σήμερα να λένε και αύριο να ξελένε». Είναι ακριβώς αυτό που απεχθανόμαστε στην Παράταξή μας. Αυτό που απαξίωσε την πολιτική και τους πολιτικούς στα μάτια των περισσοτέρων. Στην «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ» θα βρείτε ανθρώπους που ξέρουν να τηρούν τις δεσμεύσεις τους.

Οι δικοί μας ψηφοφόροι θα είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που μας ψήφισαν!

Θα το επιβεβαιώνουν καθημερινά μέχρι το τέλος της θητείας μας. Αυτή θα είναι η βασική μας έννοια που δεν εκβιάζεται, δεν εξαγοράζεται και ποτέ δεν θα είναι «σήμερα έτσι και αύριο ΑΛΛΙΩΣ».

Ελάτε να δώσουμε στην Ορεστιάδα μας τη Δημοτική Αρχή που επιτέλους της αξίζει!

..............................................................................................................................................

Με την παραπάνω οργισμένη ανακοίνωση η δημοτική παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ορεστιάδας Διαμαντή Παπαδόπουλου "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ" αντέδρασε στις αποχωρήσεις των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που αποχώρησαν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους! Με την ανακοίνωση επιρρίπτονται ευθύνες στη δημοτική αρχή που άσκησε "αφόρητες πιέσεις",ώστε οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι να υπαναχωρήσουν! Αυτή είναι μια πρώτη ανάγνωση αλλά δεν είναι και επαρκής! Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν είναι έξω από τη λογική του τοπικού παιχνιδιού! Μην ξεχνάμε ότι και η Μαρία Γκουγκουσκίδου είχε ξεκινήσει με άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους,που είχαν μάλιστα ανακοινωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο αλλά δεν ήταν μαζί της μέχρι το τέλος!Το ρεπορτάζ για την μια τουλάχιστον περίπτωση δεν δικαιώνει τους ισχυρισμούς της παράταξης "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ"! Οι πληροφορίες μας μιλάνε για προκαταρκτικές συζητήσεις που ποτέ δεν είχαν κλειδώσει! Δηλαδή,δεν είχαν δώσει τα χέρια και είχαν μείνει στο αρχικό διερευνητικό στάδιο! Αν,τελικά,έτσι έχουν τα πράγματα,τότε είναι προφανής η προχειρότητα διαχείρισης όλων αυτών των συζητήσεων,που δεν ωριμάζουν εύκολα και ενίοτε ανατρέπονται! Αυτοδιοικητικοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα κάνουν λόγο για επιπόλαιο χειρισμό,που θα έπρεπε να αποφευχθεί! Ο συνδυασμό πριν ακόμη μπει στο γήπεδο έβαλε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια! Ο συνδυασμός υπέστη σοβαρό πλήγμα αξιοπιστίας,που δημιουργεί πρόβλημα στη διαχείριση της επόμενης φάσης που υπονομεύθηκε πολύ σοβαρά! Δεν χρειαζόταν βιασύνη,συνεχίζουν,κάποιος λόγος για την επίσπευση των διαδικασιών! Μαρία Γκουγκουσκίδου και Χρήστος Καζαλτζής επέλεξαν την τμηματική ανακοίνωση και μέχρι τώρα και για τους δύο τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά και δεν εκβιάζονται οι εξελίξεις και κυρίως αποφεύγονται τα λάθη! Ο Σάκης Παπανδρέου περιμένει να τελειώσουν οι εκλογές για να κάνει την πρώτη ανακοίνωση του με σημαντικό αριθμό υποψήφιων δημοτικών συμβούλων! Με λίγα λόγια,όποιος αποφύγει το μεγάλο λάθος, μπορεί να ελπίζει σε μια καλύτερη τύχη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου