Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Μόνο καλά λόγια για τη Γεωργία Νικολάου!

 Μετά από 9 χρόνια μόνο καλά λόγια ακούγονται για την πρώην αντιπεριφερειάρχισσα Έβρου Γεωργία Νικολάου,που εντελώς απρόσμενα δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συμμαχίας για τους γνωστούς λόγους! Ήταν ο ορισμός "μιας άνανδρης πολιτικής γυναικοκτονίας",που δυστυχώς είχε την ανοχή και την υποστήριξη σημαντικού τμήματος του πολιτικού προσωπικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης! Συμπορευτήκαμε στις περιφερειακές εκλογές του 2010,πριν 14 χρόνια,σε μια ενδιαφέρουσα εκλογική μάχη,που τουλάχιστον στον κεντρικό και Βόρειο Έβρο παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πολιτιστική στρατηγική και καμπάνια,η οποία είχε τη συνέχεια της σε ποικίλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες με αποκορύφωμα το ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ,που είχε και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΙΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΥΨΒΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ! Η συνέχεια δεν η αναμενόμενη και προσδοκώμενη! Θα έλεγα ότι ήταν και παραμένει κατώτερη των περιστάσεων! Οι επιδόσεις μας στον τουρισμό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είναι τραγικές! Δεν συζητώ για τον Κεντρικό και Βόρειο Έβρο! Τα πράγματα εξελίσσονται με τον χειρότερο τρόπο! Οι ευθύνες τεράστιες και σε πολλούς!

Είναι σημαντικό για τη Γεωργία Νικολάου να υπάρχει ένα θετικό πρόσημο από το πέρασμα της από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και σήμερα το όνομα της να ακούγεται μεταξύ των πιθανών υποψήφιων για το αξίωμα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης! Η ίδια όμως δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζήτηση και εμπλοκή της! Έχει να αφοσιωθεί σε μια υψηλότερη αποστολή,στα εγγόνια της! Κι αυτό τον ρόλο δεν το διαπραγματεύεται! Επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι,εάν προέκυπτε ένα τέτοιο ενδεχόμενο,πολλοί θα ήμασταν χωρίς δεύτερη κουβέντα στο πλευρό της!

Η φωτογραφία μας είναι από την εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης για τον μεγάλο αοιδό της Θράκης Χρόνη Αηδονίδη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου