Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Με Γενική Συνέλευση και απολογισμό εκλογών και δημοτικού έργου και νέο συντονιστικό όργανο συνεχίζει η δημοτική παράταξη «Είναι στο χέρι μας»!




 

Η δημοτική παράταξη «Είναι στο χέρι μας» συνεχίζει την αυτόνομη κινηματική πορεία της και για την επόμενη 5ετία ,έσα από ανοιχτό εσωτερικό διάλογο για τη μέχρι τώρα πορεία της και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής της ομάδας αναδεικνύοντας μια ευρεία ατζέντα τοπικών θεμάτων και προβλημάτων! Αν και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν απηχεί το εύρος και τη δυναμική της,αντανακλά μια δύσκολη τοπική πολιτική συγκυρία που οδήγησε στη συρρίκνωση της πολιτικής εκπροσώπησης της και της δύναμης της δημοτικής ομάδας,που θα έχει έναν μόνο δημοτικό σύμβουλο κι αυτός θα είναι ο Θανάσης Κυργιάννης μετά την παραίτηση του Σάκη Παπανδρέου, που έχει έηδη κάμει γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική δράση κι αυτή την απόφαση του την έχει γνωστοποιήσει στα αρμόδια θεσμικά όργανα! Από το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας θα απουσιάσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Αγγελακούδης και Φώτης Χατζής,που ομολογουμένους είχαν μια συγκροτημένη παρουσία και ανέδειξαν σειρά ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία και οικονομία!

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλές ήταν οι αναφορές στον επικεφαλής της παράταξης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις Σάκη Παπανδρέου και στον καταλυτικό ρόλο του στην παρουσία και δράση της παράταξης όλη αυτή την περίοδο!

Π μοναδικός πλέον δημοτικός σύμβουλος Σάκης Παπανδρέου δεν θα μείνει μόνος του στην άσκηση των καθηκόντων του και θα έχει την υποστήριξη και του νέου Συντονιστικού Οργάνου, που θα λειτουργεί υποστηρικτικά ενώ η Γενική Συνέλευση θα είναι πάντα μια ανοιχτή συμμετοχική διαδικασία,που είναι το κυρίαρχο πολιτικό και αυτοδιοικητικό χαρακτηριστικό της!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου