Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ποιος θα την αντικαταστήσει στο πόστο του γενικού γραμματέα του Δήμου Ορεστιάδας;

 
 
Το ποστάρισμα της Πέπης Ζαχαρούλα:


 
Ολοκληρώθηκε σήμερα με πολύ συγκίνηση, το κεφάλαιο της ζωής μου που λέγεται Δήμος Ορεστιάδας!!
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη που με επέλεξε για τη θέση του Γενικού Γραμματέα και ελπίζω να ανταποκρίθηκα! Ευχαριστώ τους αντιδημάρχους και όλους τους αιρετούς για την άριστη συνεργασία που είχαμε, ευχαριστώ την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων "Κλεισθένης" για την καθοδήγηση και τους συναδέλφους Γενικούς, που με τίμησαν με τη φιλία τους.
Κυρίως όμως, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους εργαζόμενους στον Δήμο Ορεστιάδας για όλα όσα ζήσαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια!
Δεν πίστευα ποτέ ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό διάστημα θα μπορούσα να μάθω τόσα πολλά πράγματα και να κάνω τόσους πολλούς και αληθινούς φίλους!! Ευχαριστώ από καρδιάς!
........................................................................................................................................................
Με το παραπάνω ποστάρισμα της η Πέπη Ζαχαρούλα έκανε γνωστή τη λήξη της θητείας στο Δήμο Ορεστιάδας από το πόστο του γενικού γραμματέα,στο οποίο ανταποκρίθηκε απόλυτα στο θεσμικό και διοικητικό ρόλο ρης! Το ερώτημα είναι ποιος ή ποια θα ακολουθήσει στη θέση της! Μέχρι τώρα, αν και υπάρχουν κάποιες διαρροές,φαίνεται ακόμη να μην βγαίνει από τη νέα δημοτική αρχή "λευκός καπνός" για την επιλογή του νέου προσώπου για μια σοβαρή θέση κι επίσης καλά αμειβόμενη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου