Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Βύσσας "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ" Χρήστος Ορμανλίδης παρών σε μια εκδήλωση-ορόσημο ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Γένου Καραθεοδωρή!

 Μαζί με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και τον καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και της Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Στέφανο Γερουλάνο στην εκδήλωση για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, με καταγωγή από το Μποσνάκιοϊ της Ανατολικής Θράκης,που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Τράπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα με αφορμή την έκδοση του αναμνηστικού νομίσματος που θα ταξιδέψει τη μορφή του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή σε όλο τον κόσμο! Ένα μεγάλο προνόμιο και ευθύνη για τον σύλλογο και όλη τη Νέα Βύσσα, τον Δήμο Ορεστιάδας, τη Θράκη, την Ελλάδα και τον Παγκόσμιο Ελληνισμό!ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-








ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ! Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΥ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ,ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου