Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Ένα άρθρο-παρέμβαση του Βαγγέλη Πετριτζίκη με πολλές αναγνώσεις!

Η περιφερειακή ανάπτυξη δεν είναι απλώς μια θεωρία. Είναι η ίδια η ζωή των ανθρώπων που ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τις οικογένειές τους στον τόπο αυτό. Είναι οι νέοι που θέλουν να μείνουν στον Έβρο, είναι οι ηλικιωμένοι που θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Για όσους εχουμε μεγαλώσει στον Βόρειο Έβρο, η ανάγκη για άμεσες λύσεις είναι μεγαλη.
Και γιαυτο καταθέτω κάποιες σκέψεις στο φιλόξενο Eevros Alexandroupoli
..............................................................................................................................................................
Ο Βαγγέλης Πετριτζίκης  με ένα άρθρο-παρέμβαση επιχειρεί και σηματοδοτεί πολύ πιθανόν ένα νέο κύκλο πολιτικής δράσης! Είναι ήδη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και είναι βέβαιο ότι δεν θα σταματήσει και δεν θα περιοριστεί μόνο στα κινηματικά όργανα! Η επιλογή της χρονικής στιγμής μόνο τυχαία δεν είναι! Λίγες μέρες μετά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες και τα μέτρα για τον Έβρο κι αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων και των φορέων του Δήμου Σουφλίου ο Βαγγέλης Πετριτζίκης δείχνει να θέλει κινηθεί στο πλαίσιο της τοπικής πολιτικής επικαιρότητας και να καταγράψει τη δική του πολιτική παρουσία! Για το που θα πάει κι αν θελήσει να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική ή τον Πρώτο ή ακόμη και τον Δεύτερο Βαθμό Αυτοδιοίκησης είναι πολύ νωρίς για να το πούμε! Αυτό θα εξαρτηθεί κι από άλλους παράγοντες και κυρίως με την πορεία του κινήματος,που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να επανακάμψει και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο και μετά τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ! Αν στις επόμενες μέρες και μήνες κριθεί πριν ακόμη πάμε στις κάλπες ότι το ΠΑΣΟΚ πλέον θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση, τότε πολλά αλλάζουν για το κίνημα και το πολιτικό προσωπικό! Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητας είναι ότι ο Βαγγέλης Πετριτζίκης θα διεκδικήσει με αξιώσεις έναν ρόλο στην τοπική πολιτική σκηνή! Είναι παρών!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου