Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

"Για εγκληματικές ενέργειες του ΟΣΕ-HELLENIC TRAIN...κατέστρεψαν το ανάχωμα προστασίας του χωριού από τα νερά του ποταμού Έβρου...", κάνει λόγο σε σκληρή ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορμενίου Στρατής Βασιλειάδης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΡΜΕΝΙΟΥ

Σχετικά με τη λειτουργία των δρομολογίων του τρένου (που είναι λεωφορείο). Δυστυχώς εχθές διαπίστωσα τις ενέργειες του ΟΣΕ- HELLENIC TRAIN, για την ασφαλή διάβαση του τρένου από και προς το Ορμένιο. Χωρίς ενημέρωση και με πρωτοβουλία της εταιρίας κατέστρεψαν το ανάχωμα προστασίας του χωριού από τα νερά του ποταμού Έβρου ανοίγοντας τάφρους βάθους 110 εκατοστών. Σήμερα το πρωί, στάλθηκε έγγραφο προς την εταιρία για την άμεση αποκατάσταση του αναχώματος. Ελπίζουμε να αποκατασταθεί στο ακέραιο η ζημία την οποία προξένησαν και δηλώνουμε ότι ΑΝ το τίμημα για να έρθει τρένο στο Ορμένιο είναι να πλημμυρίσει για άλλη μια φορά το χωριό, εξαιτίας των εγκληματικών εργασιών της εταιρίας, καλύτερα να μην έρθει. Από όσους πανηγυρίζουν λοιπόν για το τρένο και τα δρομολόγια θα περιμένουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε περίπτωση πλημμύρας.

..................................................................................................................................................................

Όπως προκύπτει από το έγγραφο διαμαρτυρίας του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ορμενίου Στρατή Βασιλειάδη, το έχει προωθήσει στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΣΕ, στο Δήμο Ορεστιάδας και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης!














 

\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου