Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ







ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ 
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ 
ΤΗΣ ΒΑΔΗΣ ΒΥΡΤΕΜΒΕΡΓΗΣ






Η πορεία του Αθανασίου Κελεμίδη είναι σαν παραμύθι. Είναι το όνειρο του κάθε αυτοδημιούργητου μετανάστη που κάτω από αντίξοες συνθήκες και με μοναδικό εφόδιο την εργατικότητά του είδε τη ζωή του να βελτιώνεται και να αλλάζει θεαματικά. Είχαμε γράψει και παλαιότερα για τον κυρ Θανάση, όταν τον συναντήσαμε στα Πετρωτά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Τριγώνου. Η επιχείρηση σήμερα έχει φτάσει τους 28 εργαζόμενους με ετήσιο κύκλο εργασιών τα 11.000.000 ευρώ, γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των μεγαλύτερων διανομέων ποτών στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης. Η διαχείριση έχει περάσει στη δεύτερη γενιά που έχει όλες τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Στη θέση του πατέρα του είναι ο Απόστολος Κελεμίδης που σηματοδοτεί το μέλλον και μια νέα περίοδο επέκτασης της επιχείρησης.



Ο επιχειρηματίας Αθανάσιος Κελεμίδης
μαζί με τη σύζυγό του Φωτεινή
και τον σεβασμιότατο μητροπολίτη
Διδυμοτείχου –Ορεστιάδας-Σουφλίου
 κ. Δαμασκηνό.


«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ …»



«Δεν είμαι Θεός, είμαι συγχωριανός», ήταν η χαρακτηριστική φράση του συμπατριώτη μας Θανάση Κελεμίδη από τα Πετρωτά, που δίνει το κλειδί της ερμηνείας για τη δική του επιχειρηματική επιτυχία στην πρωτεύουσα της Βάδης Βυρτεμβέργης, τη Στουτγάρδη. Ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας δραστηριοποιήθηκε στη διακίνηση ποτών – αναψυκτικών-νερού και από τα πρώτα βήματά του είχε την καθοριστική και συγκινητική υποστήριξη των συγχωριανών των Πετρωτιωτών. Μπορείτε να καταλάβετε τι δυναμική υποστήριξης και κατανάλωσης μπορούσαν να του προσφέρουν 1.000 και πλέον συγχωριανοί του. Τριάντα χρόνια πετυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας συμπληρώνει ο Θανάσης Κελεμίδης και δεν ξεχνάει ότι σημαντικό μερίδιο αυτής του της επιτυχίας το χρωστάει στους συγχωριανούς του. Γι’ αυτό και δίνει πάντα το παρών του με χορηγίες στις εκδηλώσεις του Συλλόγου των Πετρωτιωτών και αποδίδει μεγάλη σημασία στους δεσμούς αλληλεγγύης και υποστήριξης που πρέπει να χαρακτηρίζουν ανθρώπους με κοινή καταγωγή και ειδικά όταν βρίσκονται μακριά από τη γενέτειρά τους.





Ιδιαίτερου συμβολισμού η φωτογραφία με το αυτοκίνητο της εταιρίας GETRÄNKE KELEMIDIS στη Schlossplatz και στην Königs-strasse  καρδιά της Στουτγάρδης, πρωτεύουσας της Βάδης Βυρτεμβέργης.







Ο Απόστολος Κελεμίδης εκπροσωπεί
τη δεύτερη γενεά της πετυχημένης επιχειρηματικής οικογένειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου