Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ»,



 

δηλώνουν πηγές της ΝΟΔΕ Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, μετά το ρεπορτάζ, που δημοσιεύσαμε για το παρασκήνιο των περιφερειακών εκλογών.








Μετά την ανάρτηση για τα παρασκήνια των περιφερειακών εκλογών πηγές από τη ΝΟΔΕ Έβρου της Νέας Δημοκρατίας μας αναζήτησαν για να μας δώσουν στοιχεία και πληροφορίες προς «αποκατάσταση της αλήθειας και των γεγονότων». Σταύρος Σταυράκογλου- πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου και μέλος της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ της Νέας Δημοκρατίας και Ανδρέας Παπαμιμίκος-Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν καμία σχέση με σενάρια προώθησης της υποψηφιότητας του Σταύρου Καβαρατζή, αλλά ενδιαφέρονται για την εκλογική επικράτηση του Γιώργου Παυλίδη. Μας υπογράμμισαν μάλιστα με έμφαση ότι η ΝΟΔΕ Έβρου της Νέας Δημοκρατίας θα κριθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης. Έκαναν λόγο μάλιστα για τα «παπαγαλάκια» που μέχρι τώρα προωθούσαν την υποψηφιότητα Γιαννακίδη με την υποστήριξη των κομμάτων της συγκυβέρνησης, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.. Με την συγκεκριμένη παραπληροφόρηση στόχευαν στο να δημιουργήσουν ένα τεχνητό κλίμα κρίσης στην τοπική Νέα Δημοκρατία. Κατά την άποψή τους όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να μιλήσουν υπεύθυνα και δημόσια για το τι υποστηρίζουν. Μας μίλησαν ακόμη για την κατασκευή ψευδών σεναρίων που θα καταρρεύσουν.
Από την πλευρά μας δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε αυτές τις πληροφορίες και τους συνομιλητές μας. Γι’ αυτό άλλωστε τις δημοσιεύουμε ως μέρος ενός μεγάλου ρεπορτάζ που είναι σε εξέλιξη. Σίγουρα θα έχουμε συνέχεια και εμείς δεσμευόμαστε καλοπροαίρετα όποιος θέλει να μιλήσει να καταθέσει τις απόψεις του τις οποίες και θα τις δημοσιεύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου