Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Άριστη στο ρόλο της διερμηνέα η Άννα Γκατζηγιάννη κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας από το Γκέμριχαϊμ της Γερμανίας.


Περιήγηση στα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας των επισκεπτών από το Γκέμριχαϊμ της Βάδης Βυρτεμβέργης.






Τον Λιθοξόο, έργο του γλύπτη Δημοσθένη Σωτηρούδη, επισκέφτηκαν στα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας οι επισκέπτες από το Γκέμριχαϊμ της Γερμανίας.



Το Μουσείο Πέτρας στον Παραδοσιακό Μύλο Πετρωτών Τριγώνου Ορεστιάδας επισκέφτηκαν οι Γερμανοί επισκέπτες από το Γκέμριχαϊμ.






Ο καλλιεργητής της τσουμπρίκας,ενός ενδημικού αρωματικού φυτού,στη Φτελιά Τριγώνου Ορεστιάδας Γιάννης Μερτζανίδης.









Μαζί με την δήμαρχο του Gemmrigheim κ. Μόνικα Σεφ η πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης Gemmrigheim-Ορνενίου Τριγώνου Ορεστιάδας Χίλντεγκαρντ Άιζενμαν που έχει καταβάλλει πολλές προσπάθειες για την προώθηση δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δυο περιοχών.


Η δήμαρχος του Gemmrigheim Γερμανίας Μόνικα Σεφ με τρεις συμπολίτες της με καταγωγή από το Ορμένιο Τριγώνου Ορεστιάδας που γεννήθηκαν στην πόλη της που ήταν βασικός μεταναστευτικός προορισμός για τους κατοίκους του Ορμενίου τη δεκαετία του 1960 όπου εργάστηκαν για δεκαετίες στο Papierfabrik.


Πριν 180 χρόνια 1834-2014) οι κάτοικοι των Πετρωτών Τριγώνου Ορεστιάδας έχτιζαν την εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ.







Τον Βαγγέλη Σωτηρούδη στα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας επισκέφτηκαν οι Γερμανοί επισκέπτες από το Γκέμριχαϊμ της Βάδης Βυρτεμβέργης για να ενημερωθούν για την επεξεργασία ελαιούχων σπόρων και την παραγωγή εξαιρετικών λαδιών με ιδιαίτερες φαρμακευτικές ιδιότητες.








Το παραδοσιακό σπίτι των Πετρωτών Τριγώνου Ορεστιάδας επισκέφτηκαν Γερμανοί επισκέπτες από το Γκέμριχαϊμ της Βάδης Βυρτεμβέργης.





Ο Gastarbeiter ιερέας της εκκλησίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Πετρωτών Τριγώνου Ορεστιάδας τέλεσε δίγλωσση λειτουργία την περασμένη Κυριακή για χάρη των Γερμανών επισκεπτών από το Γκέμριχαϊμ Βάδης Βυρτεμβέργης.