Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Φεστιβάλ νεολαίας και μπύρας στο Φλοίσβο Αλεξανδρούπολης από την ΕΠΟΦΕ


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ
Έδρα (Ταχ. Δ/νση): Διονυσίου Σολωμού 26,  Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Προέδρου: 6945849355 /  Τηλ. Υπεύθυνης Δημ.Σχέσεων/Τύπου: 6989953617
___________________
Αλεξανδρούπολη, 3 Ιουλίου 2016                                                  ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε./ΦΟΡΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΜΕ ΦΛΟΙΣΒΟ!!! ΕΣΥ;;;
8-9-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΜΠΥΡΑΣ


Γίνε και εσύ κομμάτι του πιο ζωντανού Πολιτιστικού Γεγονότος του καλοκαιριού!
Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στη νεολαία…και όχι μόνο! Για 3η χρονιά το λιμάνι της πόλης πλημμυρίζει από ζωντανή Μουσική, Καλλιτέχνες και Γεύσεις.
♦ Στην κυριολεξία δίπλα στη θάλασσα! Kάτω από το φάρο της Αλεξανδρούπολης, στο λιμάνι (μετά το παρκινγκ). Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. Με ανανεωμένο δυνατό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις, ρίχνουμε φως στο σκοτάδι της παραλίας της πόλης έστω για 3 βραδιές και αναδεικνύουμε τη θάλασσα και το λιμάνι μας. Με κεντρικό σύνθημα «Η θάλασσα για όλους. Από τους πολίτες για τους πολίτες. Από τους νέους για τους νέους». Σε πείσμα των καιρών, ο Πολιτισμός ζει.
♦ Μια πολυδιάστατη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Μουσικά νεανικά συγκροτήματα και ερμηνευτές, καλλιτέχνες και δημιουργοί, σύλλογοι και φορείς γίνονται ένα και σας καλούν σε τρεις βραδιές πλημμυρισμένες με ζωντανή Μουσική, Χορό, Γεύσεις, Δημιουργία, αλλά και μακροβούτια μετά τα μεσάνυχτα έως αργά το βράδυ...
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ & ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ανεβαίνουν live στο καυτό stage του Φλοίσβου και μας παρασύρουν σε μελωδικά μονοπάτια…
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ (ζωγραφική, κεραμική, κόσμημα, αγιογραφία, ξυλογλυπτική κ.α.) εκθέτουν τις δημιουργίες και τα έργα τους στους χιλιάδες επισκέπτες του Φλοίσβου.
ΦΟΡΕΙΣ και ΣΥΛΛΟΓΟΙ προβάλουν τις δράσεις τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΠΟΠ ΡΟΚ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ü  Phaethon Band-Μοντέρνο Τμήμα Ωδείου Φαέθων. Επιμέλεια: Βαγγέλης Καψάλης
ü  Χίλια Χρόνια ft Δανάη Καλογιάννη (φωνή). Έντεχνη-ροκ μουσική με τους: Στέλιος Παντίρης (κιθάρα), Γιώργος Στραβοδούλης (ντραμς), Αλέξης Καδόγλου (φωνή), Κων/νος Κάλλιας (μπάσο/πιάνο). Η επιστροφή! Μετά από ένα χρόνο αποχής με αλλαγή σελίδας και καινούργια αρχή!
ü  Ο Μιχάλης Ηλιάσκος & ο Βαγγέλης Δροσάκης θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση «ΕΦΤΑ ΨΥΧΕΣ». Για πρώτη φορά θα προβάλουν το «Σπήλαιο του Κύκλωπα» ένα Greek Natural Video σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τεκτονίδη με το τραγούδι «Το Μαχαίρι».
ü  INK. Εναλλακτική δυνατή ροκ μουσική unplugged από τη μπάντα με τις διάσημες μουσικές συνεργασίες! Με τους: Χρήστος Τσάνταλης (φωνή), Κώστας Αποστολόπουλος (κιθάρα), Σταύρος Τσάνταλης (ντραμς), Κώστας Κετσέρης (μπάσο).

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΛΑΪΚΟΡΕΜΠΕΤΙΚΟΣ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ü  ΛΑΪΚΑ & ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ…με την ορχήστρα του Σάκη Τερζή. Με τους: Ανδριάνα Γκουργκούνη-Σάκης Ψαθάς-Δημήτρης Λαζαρίδης (τραγούδι), Σάκης Τερζής (μπουζούκι), Σαλίμ (κλαρίνο/βιολί), Νώντας Βουλγαρίδης (κρουστά), Χάρης Λυρατζής (πλήκτρα). Επιμέλεια: Ζέτα Γκούσκου.
ü  “ΑΠΕΝΑΝΤΙ  live με την Έφη Κασάπη.
ü  ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ & ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ…με τον Πέτρο Τρανό και τους «Φύρδην Μίγδην» που αποτελούνται από τους: Σοφία Γκολέμη (φωνή), Πέτρος Δούκας (φωνή/κιθάρα), Μπάμπης Τσακαλίδης (πλήκτρα).

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
Θρακιώτικη Βραδιά με το παραδοσιακό νεανικό μουσικό σχήμα «ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ»: Σπύρος Στράτος (γκάιντα/καβάλι), Λίτσα Ουλιανούδη (φωνή), Αλέξης Παρτινούδης (λύρα Θράκης), Άγγελος Στράτος (νταούλι/τουμπερλέκι), Γιώργος Μάρκου (ακορντεόν).
Μουσική παραδοσιακή παράσταση-θρακιώτικο γλέντι αορίστου χρόνου διάρκειας…! Ηλικιακά νέοι οι μουσικοί της «Εβρίτικης Ζυγιάς» και έχοντας στη σύνθεσή τους αρχέγονα παραδοσιακά θρακιώτικα όργανα, θα θυμίσουν στους παλαιότερους προσωπικά βιώματα και θα ταξιδέψουν τους νεώτερους σε όλες τις γωνιές του Θρακικού χώρου (Βόρεια, Ανατολική και Δυτική Θράκη). Εκεί στα ατελείωτα θρακιώτικα πανηγύρια, που όλα ήταν αυθεντικά με ανθρώπους απλούς. Τότε που ο κόσμος γλεντούσε με τα αυτιά και τη ψυχή και όχι με τα μάτια!

Διοργάνωση: Ε.ΠΟ.Φ.Ε.-"Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου"

Συνδιοργάνωση:
Ο.Λ.Α.-Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης
Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας & Θράκης-Περιφερειακή Ενότητα Έβρου
Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με την Υποστήριξη:
Επιμελητήριο Έβρου
ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού "ΕΒΡΟΣ"
Σύνδεσμος Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών & Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
Σωματείο Καταστημάτων Καφέ-Εστίασης Αλεξανδρούπολης
Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνιών & Εμπορικών Σωματείων Έβρου


Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.


                     Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
                             Τα Μέλη του Δ.Σ.
1.    Ζηνοβία Ζάχαρη, Α΄ Αντιπρόεδρος
2.    Παναγιώτης Μπίκος, Β΄ Αντιπρόεδρος
3.    Βάγια Ζήκα, Γενική Γραμματέας
4.    Μαρία Αδαμίδου, Ειδική Γραμματέας
5.    Χαράλαμπος Τσακαλίδης, Ταμίας
6.    Αθανάσιος Στράτος, Έφορος Εκδηλώσεων
7.    Σοφία Χύτου, Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων/Τύπου
8.    Τριαντάφυλλος Τσολακίδης, Έφορος Υλικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου