Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Θερμές ευχαριστίες προς τον Θεόφιλο Μελά




Νέα Ορεστιάδα, 14-09-2016

Νέα πρόσωπα στην Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών "Είναι στο Χέρι μας"

Η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών για το δήμο Ορεστιάδας "Είναι στο Χέρι μας", μετά από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/9, με αξιοσημείωτα μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον του κόσμου, αποφάσισε να προχωρήσει σταδιακά στην υλοποίηση της προεκλογικής της δέσμευσης περί εναλλαγής προσώπων, στις θέσεις των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων αλλά και των προσώπων που απαρτίζουν την συντονιστική επιτροπή της Κίνησης. Η πρώτη διαδοχή αφορά στην θέση του δημοτικού συμβούλου Θεόφιλου Μελά, ο οποίος εδώ και καιρό είχε θέσει στη διάθεση της συνέλευσης της Κίνησης την παραίτησή του, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλο μέλος να αποκτήσει την εμπειρία συμμετοχής στο δημοτικό συμβούλιο. Τη θέση του Θεόφιλου Μελά θα καταλάβει ο Δημήτρης Τσάμογλου, πρώτος αναπληρωματικός του ψηφοδελτίου της δημοτικής ενότητας Βύσσας.
Η συνέλευση θα ολοκληρώσει τις υπόλοιπες αλλαγές προσώπων μέχρι την επόμενη τακτική συνέλευση του Ιανουαρίου, οπότε και χρονικά θα ολοκληρωθεί το ήμισυ της πενταετούς θητείας του δημοτικού συμβουλίου.
Στη συνέλευση επίσης αποφασίστηκαν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας, τόσο της συνέλευσης όσο και της Συντονιστικής Επιτροπής (με διεύρυνσή της και τακτικότερες συναντήσεις) καθώς και γενικές συνελεύσεις της Α. Κ. Π, περίπου ανά 4μηνο. Παράλληλα, τονίστηκε και αποφασίστηκε η ανάγκη για ουσιαστική και τακτική παρουσία της Κίνησης στην περιφέρεια του δήμου, η οποία αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, στην καθημερινότητά της.
Η γενική συνέλευση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Θεόφιλο Μελά, για τη σημαντική, ανιδιοτελή και ειλικρινή διάθεση προσφοράς σε αυτό το εγχείρημα που παραμένει μοναδικό, υγιές και με σεβασμό στην ιδρυτική του διακήρυξη.
Επίσης, εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Τσάμογλου.


mail: einaistoxerimas@yahoo.com                                                web: einaistoxerimas.blogspot.gr   
                                                                                                                                                                  

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου