Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, από τα ΔίκαιαΤριγώνου Ορεστιάδας, σε μια δύσκολη αποστολή για την αναγνώριση των πτωμάτων των προσφύγων,που βρίσκουν τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του Έβρου

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, από τα Δίκαια Τριγώνου Ορεστιάδας, επιτελεί ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο για λογαριασμό της ελληνικής πολιτείας και της διεθνούς κοινότητας συμβάλλοντας στην αναγνώριση των πτωμάτων των προσφύγων, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του Έβρου
Δεν είναι υπερβολή, αν υποστηρίξουμε ότι ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης είναι ένας ήρωας των σκοτεινών καιρών μας! Και μάλιστα ένα πρόσωπο παγκόσμιας εμβέλειας, αφού λόγω της ιδιότητάς του δίνει τη μάχη της αναγνώρισης των πτωμάτων των προσφύγων, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του Έβρου, τόσο στο όνομα της ελληνικής πολιτείας όσο και για λογαριασμό της διεθνούς κοινότητας.
Στο εξαιρετικό ρεπορτάζ της Εύης Σάλτου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018, ο επίκουρος καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας και διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης(Δ.Π.Θ.) Παύλος Παυλίδης δίνει συγκλονιστικά στοιχεία για τα όσα δραματικά και συγκλονιστικά συμβαίνουν στο ποτάμι μας, στο οποίο έχουν πνιγεί πάνω από 1.500 πρόσφυγες και έχουν ανασυρθεί μόνο 800 πτώματα!
Για τον Παύλο Παυλίδη εμείς εδώ στον Έβρο έχουμε ακόμη περισσότερους λόγους για να είμαστε υπερήφανοι για το ήθος και το σπουδαίο έργο του. Κατάγεται από τα Δίκαια Τριγώνου Ορεστιάδας και είναι γιος του Δημήτρη Παυλίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και είχε διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Δικαίων.
Του αξίζει κάθε τιμή, διάκριση και αναγνώριση και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας οφείλουν να κινήσουν τις διαδικασίες στα όργανα και οργανισμούς της διεθνούς κοινότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου