Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Πάμε στο Cave του Τριγώνου μας συστήνει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ορεστιάδας και διεκδικεί μια πανελλαδική, τουλάχιστον, για να μην πούμε και παγκόσμια πρωτοτυπία!

Πάμε στο Cave του Τριγώνου, δηλαδή στο Σπήλαιο, μας συστήνει με την καινούρια πινακίδα που τοποθέτησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ορεστιάδας και διεκδικεί, τουλάχιστον πανελλαδική, θα μπορούσε να είναι και παγκόσμια, πρωτοτυπία! Δηλαδή, σε λίγο θα πηγαίνουμε στο Five-Hills village, στο Back, στο Olive, στο Two-Hills village, στο Justice και στο the stone village! Δεν ξέρω ποιανού ήταν η φαεινή ιδέα αλλά από τη στιγμή που υλοποιήθηκε έχει την υπογραφή και την έγκριση της δημοτικής αρχής. Είναι προφανές και αυτονόητο ότι θα πρέπει να ξηλωθεί και να αντικατασταθεί με μια άλλη αλλά αυτή τη φορά τη σωστή! Κι αν αυτό δεν συμβεί, τότε να της απονεμηθεί το βραβείο Παγκόσμιας πατέντας στο πανηγύρι του χωριού, αύριο Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, για να το διασκεδάσουμε και να το χορέψουμε δεόντως!
Το θέμα ήδη σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα social media και η φωτογραφία που ανέβασε ο Βαγγέλης Τσομπανίδης κάνει το γύρο του διαδικτύου!
Σταύρος Γ.Παπαθανάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου