Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Για τον κρεοπώλη Παναγιώτη Τονίδη τέχνη δεν είναι μόνο να τα κόβει αλλά και να τα παρουσιάζει ανάλογα τα εκλεκτά τοπικά κρέατα και εδέσματα που τιμήθηκαν δεόντως από την πολυεθνική συντροφιά!

Για τον κρεοπώλη Παναγιώτη Τονίδη τέχνη δεν είναι μόνο να τα κόβεις αλλά και να τα παρουσιάζεις ανάλογα τα τοπικά εκλεκτά κρέατα και εδέσματα! Ήταν η δική του προσφορά προς τους συνδαιτυμόνες της πολυεθνικής συντροφιάς από μέλη της FRONTEX από Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία και Πολωνία, που βρέθηκαν στο Στέκι του Α.Ο.Ο., μετά από πρόσκληση του Γρηγόρη Αποστολίδη και απόλαυσαν την απλόχερη εβρίτικη φιλοξενία και γαστρονομία. Καλή κίνηση και από τον Παναγιώτη Τονίδη που είναι καλός γνώστης των τοπικών κρεάτων, που ήταν για μια ολόκληρη εποχή το συγκριτικό πλεονέκτημα του Έβρου! 
Σταύρος Παπαθανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου