Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

"Ξεκίνησαν από σήμερα Τετάρτη οι εμβολιασμοί και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας για τους κατοίκους άνω των 85 ετών. Όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς καμία παρενέργεια", δήλωσε ο διευθυντής του ΚΥΟ Χρήστος Παπαθανάκης






Με την ενεργοποίηση ολοένα και περισσότερων εμβολιαστικών κάντρων ο προγραμματισμός των εμβολιασμών του πληθυσμού με έμφαση τους υπερήλικες άνω των 85 ετών περνάει σε μια άλλη φάση με στόχο την αναχαίτιση της υγειονομικής απειλής. Από την εμπειρία και τη διαχείριση της διαδικασίας των εμβολιασμών θα εξαρτηθεί η πορεία της επόμενης φάσης και τα αποτελέσματα αυτού του πρωτοφανούς για την υγειονομική ιστορία της χώρας εμβολιαστικού προγράμματος, όταν θα αρχίσει να ανοίγει σε περισσότερες κατηγορίες πληθυσμού.

Σε ερώτηση μας για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα την πρώτη μέρα στο Πρώτο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας ο διευθυντής του Χρήστος Παπαθανάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα ήταν η ημέρα εκκίνησης των εμβολιασμών στο Κ.Υ.Ο. Με άριστη οργάνωση, ενθουσιώδη συμμετοχή του προσωπικού και αποδοχή των πολιτών ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο Πρώτο Εμβολιαστικό Κέντρο του ΚΥΟ(από τα τρία που προβλέπονται), Το πρώτο διάστημα θα εμβολιαστούν οι κάτοικοι ηλικίας άνω των 85 ετών. Εμβόλιμα θα εμβολιάζονται εργαζόμενοι του ΚΥΟ και ένστολοι, σύμφωνα με τον κατάλογο, που έχει υπηρεσία υπό την εποπτεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας(ΥΠΕ). Για την εξυπηρέτηση του κόσμου το Εμβολιαστικό Κέντρο λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Όλα κυλούν ομαλά και χωρίς καμία παρενέργεια»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου