Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η πλέον εμφατική επιβεβαίωση του πολιτικού ρεπορτάζ του ΒΟΡΕΑΣmagazin από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη!


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Φώφη Γεννηματά τον Βαγγέλη Βενιζέλο,επιλέγει για τον Ανδρέα Λοβέρδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης;

Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα στις σχέσεις Νίκου Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδου, μοιραία και αναμενόμενη εξέλιξη το βίαιο πολιτικό διαζύγιο που δεν επιτρέπει καμία πολιτική εναλλακτική για τον Ανδρέα Λοβέρδο και μια ευκαιρία για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να κάνει μια επίδειξη δύναμης χωρίς να κινδυνεύει να υποστεί την οποιαδήποτε πολιτική απώλεια ή μάλλον να έχει μόνο κέρδη! Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ η πολιτική τύχη του Ανδρέα Λοβέρδου έχει κριθεί και ο ίδιος έχει περιέλθει σε ένα πρωτοφανές πολιτικό αδιέξοδο χωρίς ελπίδα για μια θεαματική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού! Κι αυτό βέβαια εξαιτίας της δικής του προσωπικής στρατηγικής που τον οδηγεί σε μια πολιτική αποστρατεία και όλες οι πόρτες έξω από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ερμητικά κλειστές! Αυτά λέει το πολιτικό ρεπορτάζ του ΒΟΡΕΑΣmagain και μάλλον δεν θα χρειαστεί να περάσουν 100 μέρες για να επιβεβαιωθεί με τον πιο εμφατικό και πανηγυρικό τρόπο! Να μας διαβάζετε,λοιπόν!

Γ.Θρακιώτης

…………………………………………………………………………………………

Αυτά έγραφε ο Γ.Θρακιώτης  τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν τρισήμισι μήνες για να έρθει η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη,που απευθυνόμενος στον Ανδρέα Λοβέρδο και σχολιάζοντας τη δήλωση του ότι «δεν είναι από τα άτομα που διαγράφονται»,όπου τονίζονται τα ακόλουθα:«Το άτομο που το είπε αυτό, έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν. Όλοι λειτουργούμε με κανόνες και με βάση την προοπτική της παράταξης».

Κι επειδή υπάρχει συνέχεια, σας λέω ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες παραγόντων που ξέρουν πολύ καλά το κεντρικό πολιτικό παρασκήνιο, θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, στην Ξάνθη και στον Β Τομέα της Αθήνας, στην εκλογική περιφέρεια …του Ανδρέα Λοβέρδου! Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό θέλει να ελέγξει απόλυτα την κοινοβουλευτική ομάδα ηαυ βα νηβ επιτρέψει περιθώρια εσωτερικής αμφισβήτησης και υποβόμευσης του!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου