Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΜΕ 13 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 40ΑΡΗΔΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΒΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ!



 

Σε γραμμή ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι αποφασισμένος να κινηθεί ο πρόεδρος του Νίκος Ανδρουλάκης! Επιλογή του είναι η αυτόνομη κάθοδος του κινήματος χωρίς καμία συνεργασία! Το αν θα υποστηριχθούν και από άλλον πολιτικό φορέα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί! Αυτό όμως που προέχει είναι να καταγραφούν οι πολιτικές δυνάμεις που διαθέτει στο Δεύτερο Βαθμό Αυτοδιοίκησης κι αυτό συνιστά πολιτική προτεραιότητα! Και οι 13 υποψήφιοι περιφερειάρχες προέρχονται από τη γενιά των 30άρηδων και θα είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Νίκου Ανδρουλάκη! Έτσι αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο υποστήριξης του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής,όπου θα μπορούσε να έχει κάποιες ελπίδες! Προτεραιότητα είναι η ανανέωση και φαίνεται να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση!

Στο μεταξύ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έχουμε την επαναδραστηριοποίηση του πρώην δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη,που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων του κινήματος! Να σημειώσω ότι το όνομα του Γιώργου Πετρίδη είχε παίξει για αρκετούς μήνες ως πιθανού υποψήφιου περιφερειάρχη με την υποστήριξη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ! Εννοείται ότι αυτό το σενάριο δεν παίζει πλέον αλλά ο ρόλος του Γιώργου Πετρίδη θα είναι καθοριστικός στη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου του κινήματος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που θα κινείται στο πλαίσιο της ηλικιακής και πολιτικής ανανέωσης που προωθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης!

Ο πρώην δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης είναι σύμβουλος του προέδρου της της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου