Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Έλληνες της εξωτερικής διασποράς και της παγκόσμιας ακαδημαϊκής ελίτ: Γιώργος Χατζηγεωργίου,Θεοχάρης Μπαξεβάνης και Κώστας Ντάνας στο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ για τα 150 χρόνια(1873-2023) από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή σε Αλεξανδρούπολης και Νέα Βύσσα Ορεστιάδας!

Τα ελληνικά μυαλά προοδεύουν στο εξωτερικό και χαίρουν μεγάλης ακαφημαϊκής αναγμώρισης στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου! Είναι μέρος της παγκόσμιας ακαδημαϊκής ελίτ! Μέρος αυτής της επιστημονικής αφρόκρεμας και οι συμπατριώτες μας που συμμετείχαν στο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ που έγινε σε Αλεξανδρούπολη και Νέα Βύσσα Ορεστιάδας με τον Δήμο Ορεστιάδφας όχι απλά να είναι παρών σε ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΡΟΣΗΜΟ αλλά και να συνεχίζει μια παράδοση ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ,που ξεκίνησε από το 2000 με το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ"! Ακόμη δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι το ΓΕΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ!


! ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου