Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Συνωστισμός στελεχών της Κοινωνικής Συμμαχίας του πρώην περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστου Μέτιου!





Η φωτογραφίες λένε τη δική τους αλήθεια και δείχνουν τις πολιτικές διεργασίες που συντελούνται στο περιφερειακό πολιτικό δυναμικό! Πολλά σημαντικά στελέχη της άλλοτε κραταιάς Κοινωνικής Συμμαχίας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Άρη Γιαννακίδη νβρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστο Μέτιο για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης! Μαζί του συμπορεύεται εδώ και αρκετό καιρό ο πρώην χωρικός αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, ενώ ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Στέλιος Παπαδόπουλος,που την προηγούμενη φορά ήταν με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη! Έντονη και η φημολογία για τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Παπακοσμά,που διατηρεί καλό διαπροσωπικό δίαυλο με τον Κίμωνα Παπαδόπουλο! Πολύ σύντομα αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις και η κεντρική διοίκηση της ΝΔ εκτιμάται ότι θα επιχειρήσει να πιέσει τα πράγματα,ώστε να μην υπάρχει ενδοπαραταξιακή αμφισβήτηση για τον εκλεκτό της! Υπό αυτό το πρίσμα έχει ένα ενδιαφέρον πως θα αντιδράσουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις κι αν τελικά από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υπάρξει υποψήφιος περιφερειάρχης,όπως επίσης κι από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,το οποίο προσανατολίζεται,σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ,στην υπόδειξη ενός νέου πολιτικού προσώπου από τη γενιά των 49άρηδων! Είναι και η μόνη ορθή επιλογή του προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη,γιατί οι άλλες γενιές φαίνεται να έχουν επιλέξει άλλους πολιτικούς προορισμούς!

Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στο fb του παλιού συναδέλφου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου