Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Έφυγε ο θρυλικός προπονητής Γιώργος Καμπερίδης, που ανακάλυψε και προώθησε το Νίκο Σαμαρά, ένα θαύμα της φύσης με τις τέλειες σωματικές αναλογίες, που τον ανέδειξαν σε κορυφαίο τεσσάρι της Ελλάδας και της Ευρώπης-Τεράστια η προσφορά του στο εβρίτικο και ελληνικό βόλεϊ!-Ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος!

 

 

 


 

 

 

Ο Γιώργος Καμπερίδης μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά επιτεύγματα του αλλά το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο αφορά στην ανακάλυψη του Νίκου Σαμαρά, που στην κυριολεξία τον βρήκε στο δρόμο κι έκανε τα πάντα για να τον βάλει στο βόλεϊ επιστρατεύοντας όλα τα ευρήματα και επιχειρήματα. Έτσι χάρισε στο ελληνικό και ευρωπαϊκό βόλεϊ ένα θαύμα της φύσης, με τις τέλειες σωματικές αναλογίες, ένα φυσικό ταλέντο, που θα αναδεικνυόταν κορυφαίο τεσσάρι της Ελλάδας και της Ευρώπης και θα είχε καταλυτική συμβολή στις μεγάλες επιτυχίες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του Γιάννη Γκαρίλη και η χαρά του Γιώργου Καμπερίδη δεν κρύβεται για το φυσικό και αθλητικό ταλέντο  του Νίκου Σαμαρά, που μόνο το δικό του μάτι μπορούσε να δει και να διακρίνει τον υπερ-αθλητή που θα είχε πολύ σύντομα στα χέρια του και δεν διαψεύστηκε!

Σταύρος Παπαθανάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου