Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Όταν ο πατριάρχης της στρατιωτικής οικογένειας ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ διεκδικούσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1959 την εκλογή του στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πετρωτών Τριγώνου Ορεστιάδας!

Εξαιρετική δουλειά κάνει στην ιστοσελίδα(trigonoevros) του ο αγαπητός φίλος Παράσχος Κώστογλου που αναδεικνύει ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν όχι μόνο τη γενέτειρα του τα Πετρωτά αλλά και όλη την περιοχή του Τριγώνου! Άκρως επίκαιρη η ανάρτηση για το ψηφοδέλτιο των κοινοτικών εκλογών του 1959,όπου την εκλογή του στο Κοινοτικό Συμβούλιο είχε διεκδικήσει και ο Ριμινίτης πατριάρχης της στρατιωτικής οικογένειας ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ! Ο γιος του Αδάμ Θωμαίδης είναι Επίτιμος Διοικητής της Σχολής Ικάρων και ο εγγονός του από τον γιο του Παναγιώτη Δημήτρης Θωμαίδης-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ!

Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση που είχε διοργανωθεί από τον "Βορέα" με την υποστήριξη του Δήμου Ορεστιάδας το 2017 στο συνεδριακό κέντρο του Παραδοσιακού Μύλου με θέμα τα"Στρατιωτικά και πολεμικά ορόσημα στην ιστορία του Τριγώνου"! Μια μοναδική εκδήλωση στην ιστορία των Πετρωτών με την παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας της Θράκης!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου