Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Υγείας Δικαίων πρόσφερε στην ακριτική Δομή Υγείας η Alpha Bank στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαζί με στόχο την υγεία"!

Τετάρτη 11/10/23...
Στα πλαίσια του προγράμματος της Alpha Bank Alpha Bank "Μαζι, με στόχο την υγεία" σε κέντρα υγείας απομακρυσμένων περιοχών, επισκέφθηκαν και πρόσφεραν στο ΚΥ Δικαίων ιατρικά μηχανήματα κ ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, για την κάλυψη αναγκών του Κ.Υ, οι:κ.κ. Γεώργιος Ασλανίδης Υποδιευθυντής Διευ















θυντής καταστημάτων Αττικής Ι,Κεντρικής κ Βόρειας Ελλάδας- Χρήστος Αγγελόπουλος, Διευθυνντής καταστήματος Ορεστιάδας- Ρούλη Χριστοπούλου, επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας κ Μάγδα Μουτζούρη Υπεύθυνη προγράμματος, ενώ από την ΑΜΚΕ "Άγονη Γραμμή Γόνιμη" ο Στέφανος Νόλλας, Πρόεδρος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κ ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυριδης ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και υποδέχθηκε την παραπάνω ομάδα ο Διευθυνντής του ΚΥ κ. Χαλιαμπάλιας Κλεάνθης και το ιατρικό, νοσηλευτικό κ παραϊατρικό προσωπικό.
Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά αυτή κ ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να ξανά βρεθούμε με τους παραπάνω υπέροχους και δοτικούς ανθρώπους!
Με τιμή
ΚΥΔ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου