Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Με τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου τάσσεται ο σύμβουλος ειχειρήσεων και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης!-Σημαντική η επικοινωνιακή και πολιτική παρέμβαση του!

ME TON ΡΩΜΥΛΟ!
Στο Διδυμότειχο έχω πολλούς φίλους. Προφανώς και δεν μπορώ να τους ψηφίσω όλους. Ούτε θεωρώ οτι είναι χρήσιμο να αποφεύγεις να παίρνεις θέση για να μη δυσαρεστήσεις κανέναν.
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχα ψηφίσει για Δήμαρχο τον φίλο μου τον Χρήστο Τοκαμάνη. Το ξέρει ο ίδιος, όπως ξέρει και τι αγώνα έκανα για την παράταξή του. Οπως το ξέρει και η αγαπημένη μου φίλη Βάγια Καραφεϊζη. Το ξέρουν και πολλοί από τους συμβούλους του, όπως η Μαρία Μανάκα.
Προφανώς και αν εκλεγεί ο Χρήστος, πιστεύω οτι θα είναι ένας καλός Δήμαρχος γιατί αγαπάει την Πόλη. Οπως και άλλοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του, η Μαρία Πετρίδου από το Πύθιο, η Χρύσα Ζαφειροπούλου από το Πραγγί, ο Χρήστος Κισσούδης από τους Μεταξάδες και ο Ευσέβιος Χατζηπουλίδης. Είναι όλοι τους άνθρωποι χρήσιμοι για το Διδυμότειχο και τους εύχομαι κάθε καλό.
Ομως, σ' αυτές τις εκλογές θα ψηφίσω για Δήμαρχο τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου.


Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου και θα το κάνω με χαρά!
Ο Ρωμύλος, τον οποίον πριν από 4 χρόνια δεν γνώριζα κάν, κληρονόμησε μια πόλη με πολλά προβλήματα.
Προβλήματα δύσκολα, που δεν λύνονται σε 1-2 χρόνια, ούτε κάν σε τέσσερα, όπως το θέμα της ύδρευσης για παράδειγμα.
Επιχείρησε να διοικήσει ένα Δήμο έχοντας μόνον 6 Δημοτικούς Συμβούλους, ελέω του προηγούμενου εκλογικού νόμου, οπότε τον περισσότερο χρόνο του τον ανάλωνε για τη δημιουργία λειτουργικής πλειοψηφίας για να παίρνει αποφάσεις.
Τα δυο πρώτα χρόνια, λόγω covid , ο Δήμος όπως σχεδόν όλοι οι Δήμοι λειτουργούσε υπό συνθήκες έκτακτες,
Παρ' όλα αυτά όμως, που κάθε νέο Δήμαρχο θα τον οδηγούσαν σε παραίτηση από την προσπάθεια, ο Ρωμύλος απεδείχθη πείσμων, εργατικός, με διάθεση συνεργασίας, χωρίς να φοβηθεί να καταπιαστεί με τα μεγάλα..
Είναι προσηνής, ρωτάει, ακούει, θέλει να μαθαίνει.
Είχα την ευκαιρία, κάθε φορά που πήγαινα στο Διδυμότειχο, να μιλήσω μαζί τους ώρες ατελείωτες. Είδα την αγωνία ένας ανθρώπου για την πόλη του.
Εξαιρετικό γνώστη, πλέον των προβλημάτων της και αποφασισμένο να πάει μπροστά.
Σ' ένα θέμα που χρειάστηκε να συνεργαστώ μαζί του, όπως το μνημείο των Θρακών, ό,τι είπε το έκανε πράξη, όπως ακριβώς το είπε.
Τον εκτίμησα απεριόριστα.
Προφανώς έκανε λάθη και παραλείψεις, μόνον όποιος μένει άπραγος, αποφεύγει τα ...λάθη.
Ομως, δικαιούται μιας δεύτερης ευκαιρίας.
Με τη δική του ομάδα πλέον, με το δικό του σχέδιο, με έργα που προγραμμάτισε ο ίδιος.
Θα μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος.
Αν στην πρώτη θητεία του τον κρίναμε με κάποια επιείκεια, στην δεύτερη δεν θα έχει πλέον ούτε ένα ελαφρυντικό.
Και δεν περιμένουμε μερεμέτια και έργα βιτρίνας, αλλά έργα ουσίας που θ' αλλάξουν την μορφή της πόλης.
Θα είμαστε εδώ, να τον κρίνουμε αυστηρά.
Στην ομάδα του Ρωμύλου είναι και τρείς αγαπημένοι φίλοι που κατέρχονται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι: η Δέσποινα Μιχαηλίδου, η Σόνια Δοϊνούδη και ο Λάμπρος Τσιατσιάνας. Ολα τα προηγούμενα χρόνια έγραφαν για εμένα, στήριζαν και προωθούσαν τα βιβλία μου. Εγώ δεν είχα την ευκαιρία να κάνω τίποτα. Καιρός να τους το ανταποδώσω!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου