Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

"Τα σύνορα είναι τιμή, δεν είναι τιμωρία" τραγουδούσε σε στίχους Λευτέρη Χαψιάδη ο Δημήτρης Μητροπάνος και σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου ο Δημήτρης Μητροπάνος!-'Εφυγε ο ο Εβρίτης στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών!


Σχεδόν 40 χρόνια από τα χρόνια της Αθήνας μετρούσε η σχέση και γνωριμία μου με τον Λευτέρη Χαψιάδη, ένας, από τους πιο εμπνευσμένους στιχουργούς της γενιάς του, που συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες λαϊκές επιτυχίες που τραγούδησαν όλοι οι μεγάλοι ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού! 

Πριν 20 χρόνια, το 2003, είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ "Δική μου η χαρά" με δικούς του στίχους σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου με τον Δημήτρη Μητροπάνο να τραγουδάει το τραγούδι του "Αλεξανδρούπολη μεριά" και να μιλάει για τα "Σύνορα που είναι τιμή και δεν είναι τιμωρία"!

Φίλε Λευτέρη."Μία είναι η ουσία" για σένα θα υπάρχει ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ

Οι Άγγελοι να σε περιμένουν και να γιάνουν την ψυχή σου!

Υ.Γ. Μια ωραία συνέντευξη για τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας στη "Θράσσα" στη Λίμνη του Τυχερού για μια σειρά συναυλιών για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ με την υποστήριξη του φίλου του κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ και Λευτεριστή Κώστα Σκανδαλίδη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου