Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

"Τονίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι οι άθλιοι συκοφάντες, που είναι γνωστοί σε μας, θα πληρώσουν, γιατί η εκλογική νομοθεσία είναι αυστηρή",υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου!

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ”
Τις τελευταίες μέρες η μαύρη προπαγάνδα χρησιμοποιείται ως μέθοδος για να ανακοπεί η πορεία μας προς τη νίκη. Συγκεκριμένα κύκλοι μέσα και γύρω από την παράταξη “Ορεστιάδα Νέα Ξανά” του Διαμαντή Παπαδόπουλου διαδίδουν συστηματικά φήμες ότι “η Μαρία τα έχει βρει με τον Μαυρίδη”, προσπαθώντας να δημιουργήσουν σκιές για την ανεξαρτησία και την ηθική μας υπόσταση.
Τονίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι οι άθλιοι συκοφάντες, που είναι γνωστοί σε μας, θα πληρώσουν, γιατί η εκλογική νομοθεσία είναι αυστηρή.
Η αυτοδιοικητική μας ιστορία είναι κρυστάλλινη και πάντα απέναντι στον σημερινό δήμαρχο κ. Μαυρίδη, όπως είναι και σ' αυτήν την εκλογική μάχη, γι' αυτό εξάλλου προσπαθούμε για την ανατροπή.
Χωρίς περιστροφές, καλούμε τον κ. Διαμαντή Παπαδόπουλο να πάρει θέση, να καταδικάσει την μαύρη προπαγάνδα των υποψηφίων του, να δείξει ότι το νέο που ευαγγελίζεται δεν είναι μούχλα και κοπανιστός βρώμικος αέρας.
Την Κυριακή οι συκοφάντες του “νέου αστέρα” της πολιτικής θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.
Ορεστιάδα 3 Οκτωβρίου 2023
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ
Μαρία Γκουγκουσκίδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου