Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Η μυθιστοριογράφος Σωτηρία Μαραγκοζάκη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση!

Μαραγκοζάκη Σωτηρία
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Έβρου της Λαϊκής Συσπείρωσης
Δημοσιογράφος- συγγραφέας, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης και του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Έβρου.
"Η πολιτική ως προσωπείο των οικονομικά ισχυρών διαρκώς υποχωρεί και δίνει τη θέση της στην επικοινωνία. Οι ανάγκες των πολλών αντιμετωπίζονται ως κόστος και παραμερίζονται για να μη μειωθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Η θέση των εργαζόμενων, των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας, των ατόμων με αναπηρία, των γυναικών, των συνταξιούχων επιδεινώνεται διαρκώς εξαιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών όσων κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο. Η δε Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση ως μηχανισμοί του κράτους προωθούν όλες αυτές τις πολιτικές σε βάρος του λαού. Για αυτό σημασία έχει η ανάπτυξη να είναι αξιοβίωτη, με κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, έξω από τη λογική κόστους- οφέλους, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την εμπορευματοποίηση των πάντων".
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου