Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Το Τμήμα Αγροτικής Αναπτυξης Νέας Ορεστιάδας του ΔΠΘ συγχαίρει τους καθηγητές Ζήση Βρύζα, Χρήστο Δαμαλά, Σπύρο Κουτρούμπα και Σταύρο Πλέσσα για τις διεθνείς διακρίσεις τους!

Με πολλή μεγάλη χαρά και περηφάνια θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια τους Καθηγητές του Τμήματός μας κ.κ. Ζήση Βρύζα, Χρήστο Δαμαλά, Σπύρο Κουτρούμπα και Σταύρο Πλέσσα για τη διεθνή αναγνώριση του επιστημονικού τους έργου που τους συγκαταλέγει στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως!
Η μεγάλη αυτή διάκριση υπογραμμίζει τη σημαντικότατη συμβολή και επιρροή τους στον διεθνή επιστημονικό διάλογο και στην προαγωγή της γνώσης, ενώ επιβεβαιώνει τη σημασία της συνεχούς αφοσίωσης στην επιστημονική έρευνα. Παράλληλα αναδεικνύει την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από όλο το προσωπικό του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του ΔΠΘ για την παροχή δυνατοτήτων στις φοιτήτριες και τους φοιτητές του να βιώσουν και οι ίδιες/ίδιοι συναρπαστικές «αναμετρήσεις» με τη σύγχρονη επιστημονική ατζέντα και να συνεισφέρουν με καινοτόμες επιστημονικές προτάσεις σε τομείς έρευνας που θα καθορίσουν το μέλλον.
κ. Βρύζα, κ. Δαμαλά, κ. Κουτρούμπα , κ. Πλέσσα , θερμά συγχαρητήρια από όλες και όλους μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου