Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

"Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα ξεπεράσει το 20% στις 9 Ιουνίου και για πρώτη φορά θα αμφισβητηθεί η ηγεμονία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς θα είναι ο πρώτος σταθμός για τη μεγάλη νίκη των εθνικών εκλογών.", υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο Συντονιστής της ΝΕ Α' Αθήνας Δημήτρης Αγανίδης!

Οι χθεσινές προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελούν προάγγελο της μεγάλης ανατροπής που έρχεται τον Ιούνιο. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αν υπήρχε περισσότερος χρόνος ή/και τα μίντια δεν είχαν αγνοήσει τόσο επιδεικτικά την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα συμμετοχική διαδικασία, ηλεκτρονική και δια ζώσης ταυτόχρονα, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα ήταν πολύ μεγαλύτερος.
Είναι πλέον προφανές ότι η δυναμική είναι ανοδική, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα ξεπεράσει το 20% στις 9 Ιουνίου και για πρώτη φορά θα αμφισβητηθεί η ηγεμονία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς θα είναι ο πρώτος σταθμός για τη μεγάλη νίκη των εθνικών εκλογών.
Στην Α’ Αθήνας μέσα δυο μέρες στήσαμε 11 εκλογικά τμήματα, 7 έδρες γραφείων οργανώσεών μας και 4 κτίρια του Δήμου Αθηναίων. Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου για την παραχώρηση των χώρων και τους δημοτικούς υπαλλήλους για την υπομονή και την άψογη συνεργασία.
Ως ΝΕ ευχαριστούμε τα ηρωικά συντονιστικά των 19 Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Α’ Αθήνας, που για άλλη μια φορά έβαλαν πλάτη, αφιέρωσαν πολύ χρόνο και ενέργεια με αποτέλεσμα να διοργανώσουμε μια άψογη διαδικασία.
Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς το συντονιστικό της ΝΕ Α’ Αθήνας που εργάστηκε ακούραστα και απέδειξε στην πράξη ότι έχει τεράστιες δυνατότητες. Με ενότητα και συντροφικότητα θα καταφέρουμε πολλά. Είμαστε μόνο στην αρχή!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου