Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ο Μενέλαος Μαλτέζος στην 1η Διήμερη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με την παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ!

 
 Υο πστάρισμα τιτ πρώην βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:





 
 
 
Παρακολούθησα με ενδιαφέρον μέχρι τέλους τις εργασίες της 1ης διήμερης Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η οποία διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ.
Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα έξι χρόνια από την υπογραφή της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 40 ομιλητές και συντονιστές, επώνυμες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της επιστήμης από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Αμερική, την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διεθνούς Διάσκεψης, οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τη σπουδαιότητα της προώθησης ενεργητικών πολιτικών που αποσκοπούν στην εδραίωση της ειρήνης και της βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς και για το μέλλον της Ευρώπης. 
Τέλος, η συνάντηση αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός με πολιτική βαρύτητα, αποκαθιστώντας τον πολιτικό διάλογο και την πολιτική ως μέσα επίλυσης των κοινωνικών προβλημάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου