Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Αυτή είναι η αλήθεια για τους ΝΑΤΟ-ικούς στρατιωτικούς που δεν ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης!

 
 
 


 
 Αυτό είναι το ποστάρισμα του Dimitris  Georgiadis για τις συνθήκες της μη ξενάγησης των στρατιωτικών
 
 
Δεν είναι έτσι και μην παραποιείται την πραγματικότητα. Κανείς δεν αρνήθηκε την επίσκεψη στο μουσείο σε κανέναν. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων οποιοσδήποτε πολίτης Έλληνας και ξένος μπορεί να επισκεφθεί το μουσείο σύμφωνα με τα όσα ισχύουν (ωράριο λειτουργίας, εισιτήριο κλπ).
Για την συγκεκριμένη ομάδα Νατοϊκών στρατιωτικών ζητήθηκε να επισκεφτούν το μουσείο εκτός ωραρίου λειτουργίας (απόγευμα) και να μην πληρώσουν εισιτήριο.
Να σημειωθούν:
1. Ότι το εισιτήριο είναι 6 ευρώ και αυτό το πληρώνουν όλοι ανεξαιρέτως (Έλληνες και . ξένοι ακόμη και οι ντόπιοι). Οι συγκεκριμένοι γιατί να το επισκεφθούν δωρεάν.
2. Το μουσείο λειτουργεί μόνο πρωινές ώρες λόγω έλλειψης προσωπικού. Μάλιστα η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι συμβασιούχοι και απλήρωτοι 2-3 μήνες, από τους οποίους ζητήθηκε να πάνε δουλέψουν απόγευμα εκτός ωραρίου εργασίας και όντας απλήρωτοι για να εξυπηρετήσουν τους συγκεκριμένους επισκέπτες οι οποία είχαν και την απαίτηση να μπουν δωρεάν.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν πριν λίγες ημέρες ζητήθηκε από το Εσπερινό Λύκειο της Αλεξανδρούπολης να το επισκεφτούν οι μαθητές απόγευμα το Υπουργείο αρνήθηκε να δώσει έγκριση να ανοίξει κατ΄ εξαίρεση το μουσείο το απόγευμα για το σχολείο. Για τους συγκεκριμένους όμως επισκέπτες έδωσε άδεια να ανοίξει.
Αυτές ήταν οι ενστάσεις των εργαζομένων και τίποτε περισσότερο και σταματήστε την παραπληροφόρηση επιτέλους.... Και μην βλέπετε παντού «σταλινικά απομεινάρια» γιατί με τις πολιτικές σας και την άθλια προπαγάνδα σας φτάσανε στο 9% και ΄'ετσι όπως το πάτε θα ξεπεράσουν και το 10%.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου