Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

"Η αθρόα και παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα απειλεί την ελληνική Δημοκρατία με αποσταθεροποίηση", είχε πδηλώσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Μπαρό!

"Η αθρόα και παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα απειλεί την ελληνική Δημοκρατία με αποσταθεροποίηση", είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και αρμόδιος Επίτροπος για την παράνομη μετανάστευση Ζακ Μπαρό, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στις Βρυξέλλες.

Ο κορυφαίος κοινοτικός αξιωματούχος Ζακ Μπαρό είχε επισκεφθεί τον Έβρο και πιο συγκεκριμένα το ΚΥΤ Φυλακίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης και τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες!

Ζακ Μπαρό –αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος –βουλευτής Έβρου Ν.Δ., Προκόπης Παυλόπουλος –υπουργός Εσωτερικών –Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Νικόλαος Ζαμπουνίδης –νομάρχης Έβρου.

.................................................................................................................................................................

Από το ρεπορτάζ του "Βορέα"(τεύχος 50) τον Αύγουστο 2009, πριν 15 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου