Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμήνευσε τα τραγούδια του Σαράντη Σαραντίδη στην εκδήλωση της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης!

Ήρθε ΄η ώρα να μας συστηθεί και ως στιχουργός ο Σαράντης Σαραντίδης και να μας εκπλήξει ευχάριστα με τα τραγούδια του! Κι όταν έρχεται ένας καλλιτέχνης της ποιότητας του Γεράσιμου Ανδρεάτου να ερμηνεύσει αυτά τα τραγούδια, τότε έρχεται να σφραγίσει και να σηματοδοτήσει την εμφάνιση του σε ένα μεγαλύτερο και δη εθνικό μπαλκόνι! Ετοιμάζεται κάτι καλό και φα σας ενημερώσουμε προσεχώς και υπεύθυνα! Με μουσικοσυνθέτη τον καταξιωμένο συμπατριώτη μας και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Ευριπίδη Νικολίδη και ερμηνευτή τον Γεράσιμο Ανδρεάτο μπορούμε από τώρα να πούμε ότι θα έχουμε ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός εθνικής εμβέλειας για τη Θράκη μας! "Το ζεϊμπέκικο της Ορεστιάδας" έχει αρέσει σε πολύ κόσμο και κέρδισε και το κοινό της Αλεξανδρούπολης στο Θέατρο ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ την περασμένη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, όπου ακούστηκε και το νέο τραγούδι το "Αμάραντο Ρόδο", που το έγραψε ο Σαράντης Σαραντίδης προς ενίσχυση της προσπάθειας της μητρόπολης για την ανέγερση του ναού της Παναγίας Στρατήγισσας!

Οι τοπικές δυνάμεις της Θράκης στον καλύτερο συνδυασμό τους και η εσωτερική Θρακική διασπορά αναμένεται να δώσει τη δυναμική και πολυεπίπεδη υποστήριξη της!

Πολλά συγχαρητήρια στον αγαπητό φίλο Σαράντη Σαραντίδη που εμπλουτίζει το πολιτιστικό τοπίο της περιοχής μας και με το πηγαίο στιχουργικό ταλέντο του! Άξιος!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου