Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η πιο ελπιδοφόρα φωτογραφία των ημερών με πολλαπλά μηνύματα-Ο πατέρας κτηνοτρόφος και η κόρη μια αυριανή τεχνολόγος τροφίμων φτιάχνουν το πιο γευστικό παγωτό της περιοχής!

Θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η πιο ελπιδοφόρα των ημερών και μάλιστα με πολλαπλά μηνύματα. Ο πατέρας Χρήστος Παρασχούδης, κτηνοτρόφος-γαλακτοπαραγωγός, και η κόρη του Τζούλια(Νεραντζιά) Παρασχούδη, μια αυριανή γεωπόνος-τεχνολόγος τροφίμων, φοιτήτρια στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Νέας Ορεστιάδας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης(Δ.Π.Θ.), φτιάχνουν το πιο γευστικό παγωτό στο τυροκομείο του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Έβρου "ΘΡΑΚΩΝ ΑΜΝΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΜΠΑΣ" στο Νεοχώρι Ορεστιάδας! Σε μια κατεξοχήν γεωργοκτηνοτροφική περιοχή η μεταποίηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων συνιστά μια μείζονος σημασίας παραγωγική-αναπτυξιακή πρόκληση. Πραγματικά ενθουσιάστηκα από την επίσκεψη μου πριν λίγες μέρες, καθώς το παράδειγμα του συνεταιρισμού, όπως και κάθε άλλη παρόμοια δραστηριότητα, είτε προέρχεται από το χώρο της κοινωνικής οικονομίας είτε από τον κόσμο της τοπικής επιχειρηματικότητας, μπορεί να μας γεμίζει με αισιοδοξία για παραγωγικό και αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας. Φτιάχνουν ένα γευστικότατο παγωτό κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πω για τη γευστική εμπειρία που είχα! Φροντίστε να το στηρίξετε με τις επιλογές σας, γιατί θα υπάρχει και μια ποικιλία γεύσεων! Θα είναι πολλαπλά ωφέλιμο και καλό για τον τόπο μας!
Σταύρος Γ.Παπαθανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου