Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Προσπαθούν να διχάσουν τους κατοίκους του Φυλακίου, κατήγγειλε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Τυρμπάκης

 Προσπαθούν να διχάσουν τους κατοίκους του χωριού για να πουλήσουν ή να νοικιάσουν τα χωράφια τους κατήγγειλε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης  από το βήμα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021, η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορεστιάδας Περιφέρειας, προκειμένου οι φορείς και οι κάτοικοι του Δήμου Ορεστιάδας να εκφράσουν την αντίθεση τους στην προωθούμενη επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου. Ο Χρήστος Τυρμπάκης καταλήγοντας, επέδωσε στον πρόεδρο της Ε.Ε.Β.Ο.Π. Χρήστο Τσομπανίδη το ψήφισμα των κατοίκων του Φυλακίου, με το οποίο εκφράζουν την πάνδημη αντίδραση τους στο σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο στη συγκέντρωση όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πανό των κατοίκων του Φυλακίου, το οποίο όμως δεν το υπογράφει κανένας συλλογικός φορέας της κοινότητας. Τι έγραφε; "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ-ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ".

Σταύρος Παπαθανάκης

 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου