Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Όταν ο συμπατριώτης μας, από τον Ίασμο της Ροδόπης, Σταύρος Δελλής-Αμούτζας, απέπεμπε το Δημήτρη Λιγνάδη από την ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ-ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ "ΙΑΣΜΟΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ"

Τα σωστά αντανακλαστικά στην περίπτωση του ηθοποιού-σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, με το βαρύ όνομα του πατέρα του στο χώρο του θεάτρου,  είχε επιδείξει και μάλιστα στο σωστό χρόνο ο συμπατριώτης μας από τον Ίασμο της Ροδόπης, Σταύρος Δελλής-Αμούτζας, όταν πριν πέντε χρόνια τον είχε αποπέμψει από τη Σχολή Θεάτρου δικής του ιδιοκτησίας! Τη διδακτική περίοδο 2015-2016 αντιπροσωπεία σπουδαστών είχε διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση για τη συμπεριφορά του, η οποία άμεσα αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας τους. Σημειωτέον στην ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ-ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ «ΙΑΣΜΟΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ» δίδαξαν και διδάσκουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού Θεάτρου και της υποκριτικής τέχνης!
Στο συμπατριώτη μας πρωτοπόρο στο χώρο της θεατρικής παιδείας είχαμε αφιερώσει το 14ο τεύχος με τίτλο «Σταύρος Δελλής-Στον Ίασμο της Ροδόπης και της θεατρικής παιδείας» τον Ιούλιο 2006, πριν 15 χρόνια!

Σταύρος Παπαθανάκης

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου