Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Γιώργος Πολυχρονίδης και Γιώργος Φαρμακίδης, δύο άξιοι πνευματικοί δημιουργοί που έχουν να μας δώσουν πολλά ακόμη έργα τους εμπνευσμένα από την ιστορία του λαϊκού πολιτισμού της Νέας Βύσσας!

 Γιώργος Φαρμακίδης και Γιώργος Πολυχρονίδης βρέθηκαν για πρώτη φορά στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Πολυχρονίδη, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή, 29 Αυγούστου, στον εξωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ στη Νέα Βύσσα, με τα έργα των δύο δημιουργούν να σηματοδοτούν δύο από τις καλύτερες πολιτιστικές και λογοτεχνικές εκδηλώσεις όχι μόνο για τη Νέα Βύσσας και το Δήμο Ορεστιάδας αλλά και για ολόκληρο τον Έβρο! Ήταν μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούν οι δύο συγγραφείς και να ανταλλάξουν τα έργα τους με τη Νέα Βύσσα και ιδίως με την πολυκύμαντη πορεία της στο χώρο και το χρόνο και τον λαογραφικό της πλούτο να είναι μια διαρκής πηγή έμπνευση και για τους δύο! Πολύ σύντομα θα έχουμε να ακούσουμε και πάλι από τη Νέα Βύσσα καλές λογοτεχνικές ειδήσεις. Η Νέα Βύσσα μας εκπλήσσει και σ΄αυτό τον τομέα με τη λογοτεχνική παραγωγή των άξιων και δημιουργικών τέκνων της! Συγχαρητήρια και στους δύο αλλά είναι αναγκαία μια επιβράβευση όλων από την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της! Τα βιβλία αυτά αξίζει να υποστηριχθούν και να διαβαστούν!

Σταύρος Παπαθανάκης



1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι που βλέπω δύο Αγαπημένους Φίλους μου μαζί, δύο προικισμένους Βυσσιώτες, να αγκαλιάζουν με αγάπη και σεβασμό ο ένας τα έργα του άλλου. Να είστε Γεροί φίλοι μου. Καλή συνέχεια στην πολιτιστική προσφορά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή