Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Προαλείφεται με την προώθηση της στην κυβέρνηση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο η καταγόμενη από το αριστεροχώρι της κοιλάδας του Ερυθροπόταμου,Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου. πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα, που πριν λίγες μέρες είχε γράψει επικοινωνιακά με τη δήλωση της για τον Στέφανο Τσιτσιπά;

 Πριν λίγες μέρες με τη δήλωση της για τον Στέφανο Τσιτσιπά η καταγόμενη από το Ελληνοχώρι Μίνα Γκάγκα πνευμονολόγος του νοσοκομείου "ΣΩΤΗΡΙΑ" Μίνα Γκάγκα επιδεικνύοντας υψηλά πολιτικά και επικοινωνιακά αντανακλαστικά! Τα επιστημονικά της προσόντα είναι δεδομένα και αδιαμφισβήτητα για την ανάληψη ευρύτατων αρμοδιοτήτων από το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να ισοσκελιστούν οι εντυπώσεις για πιο δεξιά διολίσθηση της κυβέρνησης με την επιλογή του Θάνου Πλεύρη, που ανατριχιάζει κυριολεκτικά και μεταφορικά την κοσμοπολίτικη πλευρά της συντηρητικής παράταξης. Σε αντίθεση με τον Θάνο Πλεύρη η Μίνα Γκάγκα κατάγεται από παραδοσιακό αριστεροχώρι της κοιλάδας του Ερυθροπόταμου, το Ελληνοχώρι του Διδυμοτείχου, που αποκαλούνταν κάποια εποχή και "Μικρή Μόσχα" λόγω της υψηλής επιρροής της Αριστερά από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 μέχρι σήμερα! Όπως όλα δείχνουν ότι η Μίνα Γκάγκα έχει όλο το πακέτο για την κάθοδο της στην πολιτική και δεν αποκλείεται να προαλείφεται από τη ΝΔ για το ψηφοδέλτιο του Έβρου. Μην εκπλαγείτε από μια τέτοια επιλογή! Είτε για τον Εβρο είτε για την Αθήνα θα είναι μια καλή υποψηφιότητα! Εφόσον έκανε το σημαντικό βήμα με την υπουργοποίησ της και με την είσοδο της με τα μπούνια στην πολιτική, είναι προφανώς ότι θα κάνει και τα επόμενα βήματα για να μείνει στην πολιτική!

Σταύρος Παπαθανάκης



 

 

 Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΓΚΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

 Τα Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρόνων. Είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη επεμβατικό αερισμό, και, παρ' όλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2.500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;

Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/i-mina-gkagka-apantise-me-stoiheia-ston-tsitsipa">Μίνα Γκάγκα προς Τσιτσιπά: «Συνέχιζε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις υπερήφανους» </a></p>

1 σχόλιο:

  1. Σταύρε , ευχαριστούμε για την πληροφόρηση . Φαίνεται πως όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις και κάτι από τη Θράκη .Ας μην ξεχνάμε και τη σχέση του Μπένου με το Διδυμότειχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή