Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ο Ανέστης Κηπουρός, ένα άξιο τέκνο του Διδυμοτείχου, που δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς. καθηγητής του ΤΕΙ Καβάλας, είχε καθοριστική συμβολή στην ίδρυση του Τμήματος Νοσηλευτικής!

 Δεν ξέρω, αν έγινε κάποια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Ανέστη Κηπουρό, που δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς το 2018, πριν τέσσερα χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη σε οικείους και φίλους του, στους συμπολίτες του σε Καβάλα και Διδυμότειχο. αλλά αυτές τις μέρες που έρχονται και θα ακολουθήσουν, καλό θα ήταν να γίνει για πάρα πολλούς και αυτονόητους λόγους! Ένα άξιο τέκνο του Διδυμοτείχου, που είχε καθοριστική συμβολή στην ίδρυση του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Καβάλας στην ιστορική πολιτεία! Ένα θετικό παράδειγμα προσφοράς και αγάπης στον γενέθλιο τόπο, που χρήζει ιδιαίτερης υπογράμμισης και επικαιρότητας!

Σταύρος Παπαθανάκης




1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς Σταύρο έχεις δίκαιο. Ο Ανέστης ξεκίνησε την νοσηλευτική αλλά κάποιοι δήθεν τον ξεχάσανε για να πάρουν την δόξα.Οπως και ο αδερφός του ο Βασίλης που ξεκινήσαμε τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και ως προπονητής έφερε σε μεγάλο επίπεδο τον Γκατσιούδη και άλλους αθλητές αλλά ποτέ κανείς δεν ανάφαρε το όνομα του.Αυτή είναι η κατάντια της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή