Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Εύη Ορφανού: Γιατί θα είμαι υποψήφια με την παράταξη "Είναι στο χέρι μας" και με τον Σάκη Παπανδρέου!


Έχω ερωτηθεί πολλές φορές και με έχουν πλησιάσει και αρκετές παρατάξεις προκειμένου να συμμετάσχω μαζί τους στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια για τον Δήμο Ορεστιάδας. Το θεωρώ ιδιαίτερα τιμητικό και τους ευχαριστώ όλους. Σέβομαι επίσης όλους τους υποψήφιους ανεξαιρέτως και τους εύχομαι καλό και έντιμο αγώνα.

Αν και είναι όλοι εξαιρετικοί, προφανώς σε μία μόνο παράταξη μπορώ να συμμετάσχω. Αποφάσισα λοιπόν, ότι θα στηρίξω και θα είμαι υποψήφια με την παράταξη

 

«Είναι στο Χέρι μας»,

 

την αυτόνομη κίνηση πολιτών, της οποίας προεξάρχουσα φυσιογνωμία είναι ο ιατρός Πνευμονολόγος κ. Σάκης Παπανδρέου.

 

Όπως πολλοί ίσως γνωρίζετε, ο κ. Σάκης Παπανδρέου τώρα και χρόνια για εμένα και την οικογένεια μου, δεν είναι μόνο ένας στενός φίλος αλλά και ένας «αδερφός εν όπλοις». Προσωπικά, με αγγίζει ιδιαίτερα να βρίσκομαι κοντά σε ανθρώπους, που δεν κατάγονται από την Ορεστιαδα (όπως και εγώ), αλλά έχουν συνδέσει τις ζωές τους με την πόλη μας και με τους οποίους μας ενώνει το κοινό όραμα για τον τόπο μας.

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι ο κ. Σ. Παπανδρέου ήταν πάντα δίπλα στον Σύλλογο μας, στηρίζοντας την κάθε ανάγκη που είχαμε. Μέρα και νύχτα μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο για έναν συμπολίτη που υποφέρει. Έχει μια τεράστια κοινωνική ευαισθησία που εκτιμώ βαθύτατα.Διαπίστωσα πολλές φορές και σε ποικίλες περιπτώσεις ότι  δεν είναι άνθρωπος μόνο των λόγων, αλλά και των έργων.

 

Όποτε συντάσσομαι ευθαρσώς μαζί του,

 

Για μια:

-         καλύτερη ανάπτυξη στον Δήμο μας

-         καλύτερη υγεία για όλους του δημότες

-         περισσότεροι βοήθεια για την τρίτη ηλικία

-         καλύτερη ποιότητα ζωής συνολικά!

 

Θα ξέρετε ακόμα ότι ασχολούμαι τώρα και χρόνια με την Υγεία και τη Διοίκηση Υγείας, που είναι και το αντικείμενο σπουδών μου. Αυτό είναι κάτι που θεωρώ ότι ξέρω να το κάνω αρκετά καλά. Ο Σύλλογός μας ξεκίνησε από ένας απλός τοπικός σύλλογος και με εντατική και μεθοδική δουλειά μεταμορφώθηκε σε έναν αξιοσέβαστο Σύλλογο Καρκινοπαθών& Σπανίων Παθήσεων  που συνδιαλέγεται με εξέχοντα μέλη των εκάστοτε κυβερνήσεων και με παρουσία σε ισχυρά Ιατρικά Συνέδρια πανελλαδικά! 

 

Με την ίδια αποφασιστικότητα, θέληση και μεθοδικότητα  υπόσχομαι να εργαστώ και για τον Δήμο και τους Δημότες μας.

«Είναι στο χέρι μας!» 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου