Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Αναζητούνται επειγόντως εφεδρείες για τον Γιάννη Ζαμπούκη για τη δεύτερη Κυριακή ,όπου με ποσοστό 32,44% θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σταύρο Σταυράκογλου που πήρε 28,96%!




 

Ο Γιάννης Ζαμπούκης θα πρέπει να βρει τρόπο προσέγγισης και να ρίξει γέφυρες στους άλλους συνδυασμούς,που. αν και πολυσυλλεκτικοί στη σύνθεση τους, οι αρχηγοί τους προέρχονται από το χώρο της ΝΔ! Οι τρεις συνδυασμοί των Σταύρου Σταυράκογλου,Βαγγέλη Λαμπάκη και Δημήτρη Πέτροβιτς συγκεντρώνουν το 59,81% του εκλογικού σώματος και μπορούν να συνεργαστούν,ενώ έχουν υπάρξει και συνεργάτες κατά το παρελθόν! Τώρα που η μεταξύ τους αντιπαράθεση έχει τελειώσει, ε΄΄ιναι βέβαιο ότι από την πλευρά της ΝΔ θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για να πέσουν οι τόνοι και να δημιουργηθούν συνθήκες σύμπλευσης! Είναι επίσης ότι η ΝΔ, δεν θα αφήσει στην τύχη του τον πρώτο δήμο του Έβρου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τον αναβαθμισμένο γεωστρατηγικό ρόλο και το δεδομένο ενδιαφέρον για την περιοχή του κυρίαρχου διεθνούς παράγοντα, χωρίς να υποτιμούμε και άλλους παίκτες στην ευρύτερη γεωπολιτική σκακιέρα!

Ο Γιάννης Ζαμπούκης πήρε την πρωτιά,όχι ενδεχόμενα αυτό που θα ήθελε για τη δημιουργία ρεύματος κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά μπορεί πάνω σ΄αυτό να χτίσει τη στρατηγική του για τη δεύτερη Κυριακή!

Ο Σταύρος Σταυράκογλου κέρδισε τη μάχη της επικράτησης στο χώρο της ΝΔ και είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος αυτοδιοικητικός παράγοντας της και μπορεί να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με αρκετές φίλιες πολιτικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να του παράσχουν πολύτιμη υποστήριξη!

Ο Σάββας Δευτεραίος είναι έξω από τα παιχνίδια που θα γίνουν τις αμέσως επόμενες ώρες και μέρες στην Αλεξανδρούπολη και θα μείνει μακριά και σε απόσταση ασφαλείας από τα παιχνίδια εξουσίας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου