Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Στα 94 του χρόνια ο γηραιότερος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο λαϊκός ποιητής κυρ-Στέλιος Ντουρανίδης και πέμπτος σε όλη την Ελλάδα!

 Αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στον Δήμο Ορεστιάδας και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο λαϊκός ποιητής κυρ-Στέλιος Ντουρανίδης,που στα 94 του χρόνια είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σπηλαίου Τριγώνου με τον συνδυασμό "Είναι στο χέρι μας" του υποψήφιου δημάρχου Σάκη Παπανδρέου!


 Είναι ο γηραιότερος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και πέμπτος σε όλη την Ελλάδα με πρώτην έναν Πειραιώτη ηλικίας 102 ετών! Άλλοι δύο 98χρονοι είναι στη Θεσσαλία και δύο 96χρονοι στη Θεσσαλονίκη! Ένας αυθεντικός εκπρόσωπος της σοφίας των ανθρώπων της υπαίθρου που με το παράδειγμα του στέλνει το μήνυμα της συμμετοχής στους νεότερους κι όπως είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στη Νέα Ορεστιάδα, "είστε τα παιδιά μου, τα εγγόνια νου,τα δισέγγονα μου"! Επιστρέφοντας για το χωριό μας,το Σπήλαιο, αφού μου έκανε μια αναδρομή στη Νέα Ορεστιάδα της εμφυλιοπολεμικής περιόδου το 1947 και σε ποια κατάσταση ήταν ο κεντρικός δρόμος της Κωνσταντινουπόλεως,μου θύμισε το αρχαίο ρητό ότι "γηράσκω αεί διδασκόμενος" και ήταν ο καλύτερος επίλογος για μαι όμορφη βραδιά κοντά στον αγαπητό και θυμόσοφο κυρ-Στέλιο Ντουρανίδη! Εμπειρίες και μαθήματα και κυρίως αποστάγματα ζωής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου