Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Έφυγε σήμερα σε ηλικία 75 ετών το γνωστό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς ,πρώην αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης και τ.πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας!













 

Έφυγε σε ηλικία 75 ετών το γνωστό στέλεχος της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εσωτ., πρώην αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης επί δημαρχίας Τάσου Σουλακάκη, Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου στις περιφερειακές εκλογές του 2014,Χρήστος Δούκας! Ήταν ένας από τους δυναμικούς εκπροσώπους της γενιάς του με έντονη πολιτική δράση με αποκορύφωμα τη φυλάκιση του κι από το δικτατορικό καθεστώς! Νετά την μεταπολίτευση επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη και δραστηριοποιήθηκε ως πολιτικός μηχανικός στον κατασκευαστικό κλάδο.

Στην πρώτη φωτογραφία με το εμβληματικό ιστορικό στέλεχος Λεωνίδα Κύρκο σε εκδήλωση του ΚΚΕ εσωτ, στην Αλεξανδρούπολη.

Στη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη μαζί με τον αείμνηστο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Τάσο Σουλακάκη.

Στην πέμπτη με τον πρώην δήμαρχο Διδυμοτείχου, πρώην πρόεδρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου,τ.περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτή Έβρου Γιάννη Νικολαίδη!

Στην έκτη αμέσως μετά την αποφυλάκιση του από το καθεστώς της Χούντας στη Θεσσαλονίκη.

Στην έβδομη μια ωραία παρέα φίλων στην καφετέρια του «ΜΟΤΕΛ ΑΣΤΗΡ» στην Αλεξανδρούπολη κι ανάμεσα τους ο στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης και ο μαθηματικός Γιάννης Κοντακίδης!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου