Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Τα προβλήματα της εκδπαίδευσης θέμα ημερίδας που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητας Παρισιού! Στις ομιλήτριες η Αλεξανδρουπολίτισσα δικηγόρος Σοφία Τολούδη!

 

 

                           


















ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΟΛΟΥΔΗ:

Μία ημερίδα ,η δεύτερη,ολοκληρώθηκε με την ευχή τα συμπεράσματα που προέκυψαν όπως και τα πολύχρονα αιτήματα των Ελλήνων της διασποράς που αφορούν την εκπαίδευση και την Ελληνική γλώσσα να συναντήσουν ευήκοα ώτα.Η συμβολή όλων όπως και της Sophia Toloudi σημαντική.Κυρία Seta Theodoridis άξια εκπροσωπείται την Ελληνική Κοινότητα στο Παρίσι.

................................................................................................................................................................

Ένα διαχρονικό θέμα και πρόβλημα για τις ελληνικές κοινότητες της διασποράς και ιδιαίτερα επίκαιρο! Κυριαρχεί ως θέμα κι ως πρόβλημα σε όλες τις Ελληνικές Κοινότητες στην Ευρώπη! Είναι προφανές ότι θα πρέπει να υπάρξει το μέγιστο ενδιαφέρον από την πλευρά της ελληνικής πολιτείας! Γιατί η ελληνική γλώσσα και η εκμάθηση της θα πρέπει να μια κυρίαρχη προτεραιότητα για την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση! Δυστυχώς όι ελληνικές κυβερνήσεις και σ΄αυτό το θέμα δεν πράττουν ούτε τα στοιχειώδη κι αυτονόητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου